CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 d’octubre del 2015

DERROTA PER LA MÍNIMA EN EL DEBUT LLIGUER


CF Sabadell Nord 5-4 CFU Can Rull
Aleix 4’
Solsona 6’
Ivan 30’
Víctor 32’

L’Aleví D del CFU Can Rull ha debutat aquest dissabte al migdia en el campionat de Lliga, hi ho ha fet en un dels camps més complicats, el Municipal de Ca n’Oriach, on hi juga com a local el CF Sabadell Nord; el rival, l’Aleví “B”, és un equip fort, compacte i que es coneixen a la perfecció, ja que porten més de cinc anys jugant junts, i això, tot i que tècnicament no són extraordinaris, els fa ser un equip molt competitiu. El partit d’avui, en condicions normals, s’hagués guanyat, no per joc, ja que el Can Rull no ha fet el millor partit, però si en quan a ocasions de gol i evitant errades greus que han costat quatre dels cinc gols. Tot i la derrota, i després d’analitzar-ho fredament, l’equip ha plantat cara, i de no haver estat per aquests errors, s’haguessin guinyat els tres punts. El partit serveix per seguir corregint errors i creixent com a conjunt.
L’encontre ha començat molt bé, i els visitants, durant els primers minuts han estat molt superiors al rival, i fruit d’això han arribat els dos primers gols; l’Aleix, en el quatre, ha fet el primer gol, i ell mateix, ha passat al Solsona, perquè aquest, en el sis, i amb un xut llunyà i col·locat a l’escaire, fes el segon. Aquí l’equip ha fet un canvi, s’ha cregut superior i s’ha baixat la intensitat; tot i això s’han disposat de ocasions de gol per fer el zero tres, però aquest no ha arribat i si ho ha fet a la nostre porteria, on amb un xut llunyà i que ha botat just davant del porter, ha significat el un a dos, tot just a l’últim minut del primer quart. El segon quart que ha estat el pitjor pels visitants, en pocs minuts, s’ha vist com els locals capgiraven el marcador, hi ho han fet amb dos gols calcats; errada a la sortida de pilota des del darrera, pèrdua a la frontal de l’àrea i gol local. Per sort, justa abans d’arribar al descans, un gran xut del Ivan ha tornat la igualada en el marcador. La segona part s’ha jugat al mateix ritme que la primera, és a dir, frenètic, però en aquesta, no ha estat un partit d’anada i tornada, i tots dos equips han mantingut la compostura, fet que no ha permès veure tants gols; però aquests han arribat, i el primer ha estat del Víctor, culminant una gran jugada de tot l’equip amb assistència final de l’Aleix; era el segon minut de joc i ens posàvem tres a quatre. L’alegria ha durat molt poc, ja que tres minuts més tard, i en una jugada semblant als dos primers gols, s’ha tornat a regalar la pilota, i els locals han empatat el partit.  A partit d’aquí, els visitants han estat superiors en quan a ocasions de gol, i els locals en quan a joc. El més just hauria estat un empat, però a falta de cinc minuts pel final, una errada més a la sortida de pilota des del darrera, fet que no culpa al porter i als defenses, sinó a tot l’equip per no ajudar a treure-la, s’ha encaixat el cinquè i definitiu gol, que ha significat la pèrdua dels primers punts a la lliga. Cal seguir treballant, perquè si es segueix en la mateixa línea, l’equip acabarà guanyant molt partits i sumant molts punts.

La pròxima setmana és especial, ja que ens visita el club on he estat nou temporades, el CE Mercantil, un dels millors clubs de Catalunya, però vingut a menys en aquests darrers anys per culpa d’alguns que volen fer més feina de la que els toca, i en càrrecs que no tenen lloc en els clubs de futbol, però tot i això, l’equip que ens visita es molt especial per mi, ja que tots els jugadors, en algun moment o altre, els he tingut, alguns un any, altres quatre; serà un gran partit, i passi el que passi al final, estaré content, o pel meu equip, o pels meus antics jugadors, als quals, al molts d’ells, els hi tinc un estima especial. El partit serà dissabte a les deu del matí a la Zona Esportiva de Can Rull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada