CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de novembre del 2015

PLANTEN CARA AL LÍDER


CE Sabadell 4-2 CFU Can Rull
Nil 26’, 57’

L’Aleví D del CFU Can Rull tenia, en la sisena jornada de lliga, un difícil desplaçament, ja que visitaven el camp del líder, el CE Sabadell; equip, que fins avui, ha guanyat tots els partits, i casi tots ho havia fet per golejada, però aquests matí no ho han tingut tan fàcil, perquè els visitants, amb les idees cada dia més clares sobre com tenen que jugar, han fet un gran partit, amb una bona i estructurada pressió, i inclús, en el tram final del matx, han estat superiors, hi han disposat de quatre clares ocasions de gol, que d’haver entrat s’hagués pogut retallar més el marcador, empatar, o d’estar molt encertats de guanyar. Però el gol es segueixen resistint, i s’ha tornat a casa amb una bona imatge però amb zero punts.

L’encontre ha començat amb un possessió de pilota superior pel Sabadell, però aquesta no li permetia, al menys que fos de molt lluny, tenir ocasions de gol. El Can Rull estava ben situat i el Sabadell no sabia com entrar. No ha estat fins al desè minut, que en la primer errada visitant ho han aprofitat els locals per fer el un a zero. El partit, després d’aquest gol, ha seguit igual, però cada cop el Sabadell tenia menys la pilota, i quan la tenia, era més lluny de la nostre porteria, cada cop teníem més possibilitats de robar i crear perill. Però en el vint-i-tres, i en un llançament de corner, s’ha encaixat el dos a zero. El Can Rull ha seguit amb la seva idea i en una recuperació de pilota i una ràpida contra, el Nil, en el vint-i-sis, ha retallat distàncies, i amb el dos a un s’ha arribat al descans. La segona part ha començat com havia acabat la primera, però els locals, amb tres minuts de inspiració, s’han posat quatre a un. Primer aprofitant la segona errada greu dels visitants per llançar una contra i fer el tercer, i tres minuts més tard, amb un potent xut que l’Aleix no ha pogut blocar i el davanter rival, molt ràpid, ha arribat al refús i no ha fallat. Aquí el partit ha canviat i ha passat a ser, majoritàriament, del Can Rull. L’Aleix, a falta de deu minuts pel final s’ha plantat en dues accions molt similars, robar al mig del camp i llançar a l’espai, davant del porter rival, però cap de les dues ha acabat amb gol. El Nil, ha falta de vuit minuts, ha estavellat una pilota al pal, i en la posterior jugada, entre el mateix Nil i l’Aleix, ha acabat amb un centre que el Ivan des de segona línea no ha arribat, de fer-ho s’hagués quedat sol davant de porteria. La pilota no entrava, fins que una gran pressió de l’Aleix al defensa rival, s’ha robat la pilota, i el Nil, des de l’interior de l’àrea no ha fallat, hi ha fet el definitiu quatre a dos. A l’equip li costa sumar, però estem tranquils veien com s’entrena i com es juga, i quan la pilota es digni a entrar, com a mínim, un de cada quatre ocasions clares que tenim, es sumaran molts punts. La pròxima setmana l’equip rebrà al UE Castellar; el partit es jugarà dissabte a les deu del matí.
La fotografia va dedicada al Sergi, ja que hem tornat a tenir una altre greu lesió a l’equip. Aquesta vegada al genoll i vuit setmanes de baixa. Recupera’t!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada