CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 11 de juny del 2011

Els Barrufets, segons en el XIV Torneig Joan Cortiella de Castellar del Vallès

Els Barrufets del CE Mercantil han estat un dels equip convidats al  XIV Torneig Joan Cortiella, que a més, coincidia amb el Centenari de l’UE Castellar del Vallès; el Torneig s’ha jugat aquests dissabte a la tarda i estava estructurat amb un triangular format pel Castellar, el Can Rull i el Mercantil. El primer partit ha enfrontat a l’amfitrió i els Barrufets, que aquests, amb un plàcid partit s’han imposat per un clar un a sis; el segon  partit enfrontava al Mercantil i el Can Rull, equip físicament molt superior i que han guanyat als blaugranes, per quatre a zero. L’últim partit l’han jugat el Castellar i el Can Rull, i la victòria final ha estat pels de Sabadell per un contundent un a set. Per tant, la classificació final ha estat Can Rull, com a campió, el Mercantil, segon classificat i el Castellar com a tercer.
Els Barrufets s’han presentat a Castellar amb els porters Sergi i Roger, els defenses Gomez, Rivera i Cesc, el mig centre Scuri, els interiors Baena, Marcos i Enric i com a davanters l’Anthony i el Xavi.
El Mercantil ha estat molt superior al Castellar en el primer partit, i ja des de el primer minut de joc ha quedat clar, quan el Scuri, aprofitant una assistència de l’Enric, feia el primer gol; poc després, en el tercer minut, l’Anthony feia el segon. El tercer no ha tardat en arribar, hi ha estat el mateix Anthony en el minut cinc. El Xavi, en el minut quinze ha fet el quart gol; els locals, en els següents minuts han dominat i s’han acostat a la porteria del Roger, però aquest, ha contestat amb tres magnifiques aturades. Entre mig de aquestes ocasions, el Xavi ha fet el cinquè després d’una jugada d’estratègia de corner, on l’Anthony i el Marcos s’han associat per donar-li el gol al Xavi. A falta de pocs minuts pel final ha arribat el gol del torneig, que ha estat obra del Marcos; aquest, ha controlat la pilota amb el cap, ha conduit fins l’interior de l’àrea hi ha finalitzat la jugada amb un xut per sobre del porter. El Castellar, ha fet el gol de l’honor just abans del final del partit.
El segon partit ha enfrontat als Barrufets amb el Can Rull; aquests s’han presentat al torneig amb jugadors molt grans, inclús s’ha dubtat de l’edat d’algun d’ells, ja que treien un pam d’alçada als jugadors blaugranes més alts; això ha condicionat el partit, ja que amb la força que arribaven a porteria feia impossibles els intents de parada del Roger i el Sergi. Després del quatre gols, el Can Rull s’ha relaxat i el Mercantil ho ha aprofitat, i els ha tancat a la seva pròpia àrea durant cinc minuts, però tot i els múltiples intens, els Mercantilistes s’han quedat sense marcar. El tercer partit no ha tingut història i el Can Rull s’ha imposat fàcilment al Castellar.
Bon torneig dels Barrufets, que durant el segon partit han demostrat que han après a competir i això, pel seu futur, serà molt important.
Estem a l’espera de confirmar algun torneig o partit amistós per la pròxima setmana, que aquesta serà l’última que els nens entrenaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada