CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 4 de juny del 2011

Segones en el Torneig Lluís Blanch

CE Mercantil 2-0 RCD Espanyol
Elena 6’ 12’

CE Mercantil 1-3 AEC Manlleu
Elena 15’

Les noies de l’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil han participat, aquest dissabte al matí al Municipal Arrahona – Merinals, en el IV Torneig Lluís Blanch. El torneig estava estructurat en un triangular i les rivals de les blaugranes han estat el RCD Espanyol i l’AEC Manlleu. Les locals han aconseguit la segona plaça, per darrera del Manlleu i per davant de l’Espanyol. El primer partit ha enfrontat als dos equips convidats i el resultat final ha estat un empat a un. El segon partit l’han disputat el Mercantil i l’Espanyol amb una còmode victòria blaugrana per dos a zero; el tercer i definitiu partit ha estat entre el Manlleu i el Mercantil, i les visitants, més descansades i amb més fons de banqueta, han guanyat per un a tres i s’han adjudicat el torneig.
Les jugadores que han participat per part del Mercantil han estat la Vane, la Paula, la Marta G., la Carla, la Laia, l’Ariadna, l’Elena, la Yaiza i la Patrícia; la Ivet, la Marta i l’Andrea han estat baixa per diferents motius.
El Mercantil ha sortit molt concentrat en el seu primer partit contra l’Espanyol i l’han dominat des de el principi; al minut sis i després d’una bona jugada de l’Ariadna, l’Elena ha marcat el primer. Poc després, la Vane, amb dos grans intervencions ha evitat l’empat. Ràpidament el Mercantil ha tornat ha disposar d’algunes ocasions, i l’Elena, amb una espectacular jugada individual ha fet el segon. L’Espanyol, estava contra les cordes i s’ha bolcat a l’atac i això ha premés algunes contres de les locals, però el tercer gol no ha arribat. Els últims minuts l’Espanyol ha dominat el partit a causa de que les Mercantilistes s’han tancat una mica, però la Vane i les defenses no han premés cap possibilitat a l’equip barceloní.
El tercer partit decidia el campió del torneig i les locals només necessitaven un empat, però les baixes de l’equip han debilitat a l’equip i això sumat a que el Manlleu havia descansat, ha fet que aquestes dominessin el partit. Al minut onze, les visitants s’han avançat en el marcador, però poc després, l’Elena, que ha estat la jugadora del torneig, ha tornat ha fer una altra gran jugada individual hi ha empatat el partit. Les forces anaven minvant i el Manlleu cada cop dominava més i als minuts vint i vint-i-nou han marcat dos gols més que han sentenciat el partit.
Les Mercantilistes han aconseguit la segona posició i sobretot, cal destacar el bon joc realitzat contra el RCD Espanyol.
Demà, a dos quarts de dotze, les blaugranes jugaran un amistós contra l’UE Sant Andreu al Municipal Arrahona – Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada