CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de maig del 2011

Derrota intranscendent en l’últim partit del complementari


CE MERCANTIL 3-4 CE SABADELL
Andrea 49’ 54’
Yaiza 18’

El campió del grup quatre del Torneig Complementari de la categoria Aleví Infantil Femení de primera divisió rebia, aquest diumenge al matí al Municipal Arrahona - Merinals, al CE Sabadell. Les noies blaugranes, conscients de que passes el que passes el primer lloc ja no es podia escapar, han sortit a jugar una mica relaxades i això ho ha aprofitat el Sabadell, que en una gran primera part, han aconseguit anar-se’n al descans amb un clar avantatge, un a quatre. Les locals han fet una gran segona part on no han permès als rivals arribar ni una sola vegada a la porteria de la Vane, però els dos gols de l’Andrea han estat insuficients per poder capgirar el resultat. A pesar de la derrota les Mercantilistes han fet una final de temporada extraordinari i merescudament han guanyat aquest Torneig.
EL CE Mercantil ha sortit amb la Vane de portera, la Marta G. i la Carla de centrals, la Ivet al mig del camp, l’Elena i la Yaiza d’interiors i l’Andrea en punta; a la banqueta estaven la Paula, la Laia, l’Ariadna i la Marta.
Només començar el partit, el CE Sabadell ha trenat una gran jugada i la davantera, davant de la Vane, no ha fallat, hi ha posat el zero a un en el marcador. El gol no ha afectat moralment a les locals que en els següents minuts han assetjat la porteria rival amb ocasions molt clares, com el xut de la Marta, a les mans de la portera, la de la Yaiza, que no ha encertat en el remat final o la de l’Elena, que en el mà a mà amb al portera no la pogut batre. A falta d’un minut pel final del primer quart, la Yaiza, amb un corner i després del mal refús de la portera ha aconseguit empatar el partit. Tan sols ha estat un miratge, ja que el Sabadell, durant el segon quart ha estat molt superior al Mercantil i amb ràpids contraatacs s’ha posat amb un marcador a favor d’un a quatre. El Mercantil també ha disposat de varies ocasions de gol, però avui, ha semblat que es tornes al principi de temporada, ja que s’han disposat d’ocasions molt clares però la falta d’encert ha condemnant a les Mercantilistes.
La segona part ha estat totalment diferent a la primera i el Mercantil ha portat el pes del partit, tot i que el joc no ha estat tan fluït com en anteriors partits. L’Andera, als minuts quaranta-nou i cinquanta-quatre ha retallat distàncies i semblava que es podia remuntar, però una altre vegada, la falta d’encert les ha privat de l’objectiu. L’Elena, amb un xut des de l’interior de l’àrea, la Marta que en l’últim moment li han robat la pilota o la Marta G. en l’últim sospir de partit i en una jugada en la mateixa línea de gol, no han estat capaces de poder empatar el partit.
Tot i la derrota les blaugranes han fet un excel·lent Torneig Complementari i després d’uns minuts de reflexió pel partit, han celebrat aquests títol  amb la típica tradició, és a dir, deixar l’entrenador mullat de dalt a baix. Ràpidament s’ha oblidat la derrota ja que com s’ha dit anteriorment ha estat intranscendent ja que les noies havien fet el seu treball durant les cinc jornades anteriors, on han aconseguit quatre victòries, un empat més la derrota d’avui, amb vint-i-nou gols a favor (una mitja de casi cinc gols per partit) i dotze gols en contra.
Ara toca descansar i la pròxima setmana no hi haurà partit, però l’objectiu serà preparar el Torneig que organitza el CE Mercantil, que es disputarà el cap de setmana del quatre i cinc de juny. També s’està plantejant la possibilitat d’organitzar un altre torneig el cap de setmana del onze i dotze de juny, però això tan sols és un projecte, i en els pròxims dies s’ha d’acabar de parlar. Una vegada es sàpiga alguna cosa serà notificat.
També recordar que el divendres dia 10 de juny a les nou del vespre, els pares i mares, jugadores i entrenadors de l’Aleví Infantil Femení faran el sopar de cloenda de temporada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada