CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de maig del 2011

Treballada victòria d’uns Barrufets molt lluitadors


CE Mercantil Barrufets 6-3 EF Ripollet
Anthony 4’, 5’, 6’, 11’
Baena 31’, 35’

Els Barrufets i l’EF de Ripollet han jugat aquest dissabte al matí la penúltima jornada del Campionat de lliga; el partit s’ha disputat al Municipal Arrahona – Merinals a un quart de deu del matí. Els Barrufets s’han trobat un rival físicament superior, però han fet un gran partit i sobretot, han lluitat durant els quaranta minuts de partit, i això ha permès sumar una nova victòria per seguir completant una gran temporada. Els Visitants han sortit dominant el partit, però els blaugranes, ben col·locats sobre el verd, no permetien ocasions de gol i tan bon punt s’apoderaven de la pilota, llançaven ràpids contraatacs; així han arribat els primers tres gols, tots ells d’un inspirat Anthony, que també ha fet el quart. El Ripollet s’ha aconseguit posar tan sols a un gol, quatre a tres, però els locals, amb un gran últim quart han sentenciat el partit amb dos bons gols del Marcos Baena.
El CE Mercantil ha sortit al camp amb el Sergi de porter, el Cesc i el Garcia a la defensa, al mig el Scuri, de interiors el Marcos i l’Enric i deixant a dalt a l’Anthony; a al banqueta estaven, juntament amb la Vane, la Patrícia i el Genis, el Rivera, el Julen, el Baena i el Gomez.
El Ripollet ha sortit molt fort hi han dominat el joc els primers minuts, però s’han trobat amb uns Barrufets molt ben posicionats i que no concedien ocasions de gol, i quan robaven la pilota llançaven ràpides contres; així, l’Anthony, aprofiten les grans passades del Garcia, el Cesc i el Scuri, ha marcat els primers tres gols, als minuts quatre, cinc i sis. Poc després, al vuit, el Ripollet ha obtingut la recompensa al seu joc, hi han aconseguit retallar distàncies. A mesura que avançava el partit, els blaugranes anaven controlant més la possessió de la pilota, i amb una gran jugada col·lectiva al minut onze, un altre vegada l’Anthony, ha fet el quart gol. El partit semblava controlat, però els visitants no han abaixat els braços i després d’un primer avis, que el Sergi ha aturat molt bé, han marcat dos gols més, als minuts tretze i vint-i-tres, deixant el marcador amb un ajustat quatre a tres; entre aquests gols el Mercantil ha tingut algunes ocasions, com les del Scuri, després d’una paret amb l’Anthony, la de l'Enric, amb un tímid xut o la del Marcos, que no ha arribat a un centre del Rivera.
L’últim quart, els Mercantilistes han estat els protagonistes, hi han tancat al Ripollet al seu camp; això ha permès varies ocasions de gol, les més destacades les del Sergi, en una jugada embarbollada dins de l’àrea o la del Marcos, en la mateixa jugada. Però ha estat el Baena, que amb dos gols als minuts trenta-un i trenta-cinc que ha tancat el marcador amb un sis a tres.
Gran partit de tot l’equip, sobretot en la parcel·la defensiva, ja que durant tot el partit, cadascun dels jugadors blaugranes ha lluitat totes les pilotes en joc.
La pròxima setmana, els Barrufets visitaran al camp de la Sabadellenca per jugar l’última jornada de lliga; el partit es disputarà dissabte, probablement a dos quarts de dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada