CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de maig del 2011

A un pas del Torneig Complementari amb una nova golejada

CE Mercantil 8-2 PBB Viladecans
Marta 32’, 37’, 40’, 50
Ivet 18’, 51’
Elena 30’, 53’

L’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil ha rebut, aquests dissabte, a la Penya Blanc-i-blava de Viladecans; el partit corresponia a la quarta jornada del Torneig Complementari, el primer de la segona volta. En el partit d’anada les blaugranes es van imposar per un a quatre i avui han doblat aquest marcador, i amb aquests quatre punts, estan a una sola victòria de proclamar-se campiones. Les locals s’han avançat en el marcador, però les visitants, amb uns inspirats dos minuts han donat la volta al marcador. Una vegada les Mercantilistes s’han centrat han aconseguit remuntar amb bon futbol i molts gols.
El CE Mercantil ha sortit al camp amb la Vane com a portera, la Paula i la Laia de defenses, la Ivet al mig centre, les interiors Elena i Yaiza i la davantera Ariadna; a la banqueta estaven la Marta G., la Carla, la Marta i la Patrícia.
Els primers minuts el Viladecans ha sortit molt ben col·locat i això no ha permès grans ocasions de gol; tot i això se’n han tingut algunes, les més destacades les dues de la Yaiza des de la banda esquerra, la de l’Ariadna amb un xut des del interior de l’àrea o la de la  Ivet, després d’una bona jugada individual; les locals jugaven bé, tocant la pilota des del darrera i amb molt criteri, però les visitants no perdien la posició en cap moment. El primer gol no ha arribat fins al minut divuit, quan la Yaiza, amb un bon llançament de corner, ha assistit a la Ivet, que avançant-se al primer pal ha fet el primer gol blaugrana. El gol no ha descentrat, defensivament, a les de Viladecans, però el pes del partit el portava el Mercantil. Al minut vint-i-sis han arribat els moments més complicats del partit, ja que en dos minuts el Viladecans ha donat la volta al marcador amb dues jugades on han agafat despistades a les blaugranes. Un fet que parla molt bé d’aquest equip es que juga igual amb el marcador a favor que en contra i això ha premés poder remuntar el partit abans del descans. L’empat a dos ha arribat al minut trenta, quan la Carla ha cedit a la Patrícia, que aquesta al primer toc ha assistit a l’Elena, que amb un fort xut ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, la Marta, que està amb un gran estat de forma, ha aconseguit el tercer gol local amb un gol olímpic. Amb aquesta mínima avantatge s’ha arribat al descans.
En la mitja part s’ha insistit en seguir la mateixa línea, la de tocar la pilota contínuament i atacar sense parar, i només començar la segona part s’ha aconseguit el quart gol, quan la Marta, amb un bon xut ha superat a la portera rival. Quatre minuts més tard, la mateixa Marta ha aprofitat una assistència de la Carla per fer el cinquè. Ella mateixa ha completat el seu poker de gols amb un espectacular gol de falta que ha col·locat a l’escaire, era el minut cinquanta i les blaugranes ja havien sentenciat el partit. Però l’encontre no ha acabat aquí, i les nostres han seguit buscant més gols, i aquests no han tardat ha arribar; el setè ha estat marcat per la Ivet al minut cinquanta-un, on amb una gran jugada individual, regatejant a totes les rivals des del mig del camp, ha finalitzat la jugada amb un xut ben col·locat. Al cinquanta-tres, l’Elena, després d’una gran assistència de la Marta i amb una gran definició ha fet el vuitè. Aquí el partit s’ha apagat una mica, tot i que s’han continuat disposant d’ocasions, aquestes no han estat el suficientment clares per acabar al fons de la xarxa. Cal destacar, que la Vane, en tota la segona part només ha participat com una central més, ja que tan sols tocava la pilota amb els peus per iniciar les jugades de atac, perquè el Viladecans ho ha disposat de cap ocasió de gol.
Les nostres noies segueixen amb un gran estat de forma i continuen guanyant, golejant i sobretot, jugant bé a futbol.
La pròxima setmana tenen la primera oportunitat de guanyar el Torneig, ja que visitaran el camp de les segones classificades, la PBB La Roca del Vallès; el partit es jugarà diumenge a dos quarts de deu del matí.

2 comentaris: