CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 14 de maig del 2011

Uns grans Barrufets acomiaden la lliga amb una altre golejada

CE Mercantil 14-0 UE Sabadellenca
Anthony 4’, 21’, 25’, 29’
Marcos 10’, 15’, 18’, 28’
Scuri 3’, 9’ 13’
Julen 32’, 39’
Xavi 20’

Aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia al Municipal Arrahona – Merinals, els Barrufets del CE Mercantil, han jugat l’última jornada de lliga contra la Sabadellenca; com ve sent habitual en les últimes setmanes, els nois del Genís i la Vane, han fet un gran partit i han aconseguit una victòria amb bon futbol i molt gols, concretament catorze. Els Barrufets han estat molt regulars durant tot el partit hi han marcat gols de totes les maneres; de corner, de falta, de jugada col·lectiva, de jugada individual o de contraatac; és a dir, han donat un gran espectacle al nombrós públic present aquests matí.
Els Barrufets han iniciat el partit amb el Roger de porter, el Gomez i el Cesc de defenses, el Scuri de mig centre, el Rivera i el Baena d’interiors i l’Anthony de davanter; a la banqueta, acompanyant a les ajudants de l’equip Aida i Patrícia, estaven el Julen, el Garcia, el Marcos i el Xavi.
Els blaugranes han començat forts i en els primers dos minuts ja han disposat de dues ocasions, però totes dues han acabat a fora. Al tercer minut, i amb un xut ajustat al pal i des de fora l’àrea, el Scuri ha inaugurat el marcador; un minut més tard, l’Anthony aprofitava una assistència del Marc Rivera per fer el segon. El Baena, poc després ha tingut una ocasió, però el porter rival l’ha aconseguit aturar. El tercer gol no ha tardat en arribar i ha estat obra del Scuri amb un xut llunyà; era el minut nou. El Marcos, només entrar al camp ha fet el quart aprofitant una pilota morta dins de l’àrea i el Scuri, feia el seu hattrick, al minut tretze, amb un llançament de falta que després de tocar el pal ha entrar fins al fons de la xarxa. El sisè gol ha estat obra del Marcos al rematar un corner tret pel Marc Garcia; el mateix Marcos feia el setè amb un fort xut des de fora l’àrea després d’avançar-se molt bé a un contrari que anava a controlar la pilota. Abans dels descans, el Xavi marcava el vuitè gol del matí amb un bon xut des de l’interior de l’àrea. Tot això ha passat sense que el nostre porter, el Roger, hagués d’intervenir ni una sola vegada, ja que tot l’equip i especialment la defensa, amb els jugadors Cesc, Julen, Gomez i Rivera, ha estat a un gran nivell durant el primer temps.
Semblava que els nois després del descans es relaxarien, però res d’això; han seguit jugant bé, inclús la primera jugada d’aquesta segona part han començat a toca la pilota en el seu propi camp, perquè s’entengui, al estil “Barça” i això ha significat poc després, exactament un minut, el novè gol de l’equip, fet per l’Anthony. La Sabadellenca encara no havia pogut arribar a la porteria contrària quan s’ha trobat amb el desè gol, obra una altre vegada, del davanter Anthony en una gran jugada individual. El Marcos, que avui ha fet un excel·lent partit tant en atac com en la pressió defensiva, ha fet l’onze gol amb un bon xut que el porter rival no ha pogut aturar. El dotze ha estat marcat per l’Anthony després d’una gran passada del Marc Gomez des de la banda dreta. Al minut trenta ha arribat la primera i única ocasió de la Sabadellenca, però el Roger, tot i que fins ara no havia intervingut en el joc ha estat molt hàbil per poder refusar a corner; el mateix ha significat una contra pels blaugranes, que han executat a la perfecció i el Julen només ha tingut que acompanyar la pilota fins el fons de la xarxa. El catorze i últim gol ha arribat al minut trenta-nou hi ha estat obra, igual que l’anterior, del Julen amb un xut des de dins de l’àrea.
Ha estat el resultat més contundent d’aquesta lliga, demostrant que aquests nens han fet una gran progressió i de seguir així, tenen un gran futur per endavant dins del CE Mercantil.
Una vegada finalitzada la lliga començaran els torneigs de post – temporada, però abans s’intentarà jugar algun dels dos partit aplaçats que queden pendents; el possibles rivals poden ser la Roureda o el Ripollet “I”. Una vegada estigui confirmat algun dels dos partits serà comunicat.
Per acabar m’agradaria destacar els números, en quant a gols, han fet els Barrufets durant aquesta lliga. A favor han marcat cent vint-i-cinc gols, i en contra n’han encaixat cinquanta-nou en vint-i-un partits disputats; uns números realment molt bons.
Per tant cal felicitar-los per aquesta gran lliga que han realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada