CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 15 de maig del 2011

Un empat que permet guanyar el Torneig Complementari de Primera Divisió

CE Mercantil 2-2 PBB La Roca
Marta 59’, 68’

Els dos primers classificats, el CE Mercantil i la PBB La Roca, del grup quatre del Torneig Complementari de Primera Divisió en la categoria Aleví Infantil Femení, han jugat, aquest diumenge a dos quarts de deu del matí i al Nou Municipal La Roca del Vallès, la cinquena jornada d’aquest Torneig. Les visitants només necessitaven un empat per, matemàticament, ser campiones, i és el resultat que s’ha obtingut després d’un intens i dur partit. Durant la primera part, i especialment els primers minuts, els dos equips s’han tingut molt respecte, però durant la segona part, s’han alliberat i s’ha vist un gran espectacle; la Roca s’ha avançat en el marcador, però el Mercantil, ha aconseguit donar la volta al marcador amb dos gols de la Marta; a falta d’un minut pel final del partit, les locals, en una polèmica jugada, han aconseguit empatar. Les blaugranes no s’han posat nervioses i han aguantat el resultat fins el final de l’encontre. Les noies del Mercantil no han celebrat la consecució del títol, ja que es prefereix celebrar-ho la pròxima setmana en el derbi Sabadellenc i el més important, fer-ho a casa i davant del seu públic.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb la Vane de portera, les defenses Laia i Carla, la mig centre Ivet, amb les interiors Elena i Marta i la Patrícia com a davantera; a la banqueta hi havia la Paula, la Marta G., l’Ariadna i la Yaiza.
Els primers deu minuts han estat d’un respecte total per part de tots dos equips i tan sols s’han vist tímides ocasions de gol; al minut deu, després d’una gran jugada col·lectiva de tot l’equip blaugrana, l’Elena no ha pogut finalitzar amb gol el un contra un que ha tingut amb la portera. Aquesta jugada ha animat a les visitants hi han agafat el timó del partit i poc després, la mateixa Elena, no ha pogut dirigir bé el seu xut després d’una gran passada de la Marta. La Patrícia, poc després, ha tingut una altre ocasió, però el seu xut a sortit desviat. La Roca no arribava en tantes ocasions com el Mercantil, però quan ho feia era amb força perill, però la Vane, acompanyada de les defenses, ha fet un gran treball hi ha mantingut la porteria a zero durant el primer temps. L’Elena, la Marta i la Ivet han tingut les últimes ocasions de la primera part, però les intervencions de la portera local han evitat que arribes el primer gol.
La segona part s’ha vist un altre partit, on tots dos equips s’han bolcat a l’atac; la Roca, mitjançant un corner s’ha avançat en el marcador en el minut cinquanta-dos. L’equip s’havia que necessitava un gol i aquest no ha tardat en arribar; la Marta, que segueix a un nivell espectacular, ha pressionat a la portera, aquesta ha fallat i la numero deu blaugrana ha marcat a plaer. El gol ha donat confiança a les Mercantilistes i poc després, en el seixanta-vuit, la mateixa Marta ha fet el segon gol després d’una gran paret amb la Yaiza. Quedava poc i el partit estava controlat, però a falta d’un minut la Roca, en una jugada aïllada i en fora de joc ha aconseguit empatar i portar el nerviosisme a la banqueta visitant; al camp, les noies del Mercantil, no han tingut nervis i tot i l’esforç de la Roca s’ha aconseguit l’empat necessari per proclamar-se campiones.
Com s’ha dit anteriorment, les blaugranes no han celebrat el títol, ja que durant la setmana s’havia parlat amb el cos tècnic i s’havia decidit celebrar-ho al Municipal Arrahona – Merinals després del derbi Sabadellenc contra el CE Sabadell. Per tant, si no es canvia el dia a última hora, les blaugranes celebraran aquest títol després d’acabar l’últim partit oficial de la temporada. Us hi esperem a tots.
Com a entrenador vull donar les gràcies i felicitar a totes les jugadores de l’Aleví Infantil Femení per la seva trajectòria durant les dues últimes temprades. 

2 comentaris:

  1. francesc valls:
    no eu vist qui a iniciat la jugada del segon gol???? i com s'ha fet????

    ResponElimina
  2. Doncs ara mateix no? Com ha estat??

    ResponElimina