CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 30 d’abril del 2011

Victòria blaugrana en el derbi sabadellenc

CE Sabadell 2-5 CE Mercantil
Andrea 22’, 66’
Paula 10’
Marta 55’
Elena 64’

La tercera jornada del Torneig Complementari per l’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil s’ha disputat aquest dissabte a dos quarts de tres al Poliesportiu Olímpia de Sabadell; l’equip local és l’etern rival blaugrana, el CE Sabadell. Després de moltes derrotes contra aquest club, avui ha arribat la primera victòria i amb un contundent resultat, dos a cinc. Les noies del Mercantil han començat nervioses i això no ha premés veure el joc que ens tenen acostumats, per tot i això han tingut moltes ocasions de gol durant la primera part, que ha acabat amb un empat a dos. Durant la segona part, ja més tranquil·les, han començat a fer el seu joc, però sense la fluïdesa habitual, però això no ha evitat que igualment, les visitants s’enduguessin els quatre punts i puguin mantenir el liderat del campionat una setmana més.
EL CE Mercantil ha començat l’encontre amb la Vane a la porteria, la Paula i la Laia en defensa, la Carla al mig centre, acompanyada a les bandes per la Marta i l’Elena i deixant a dalt, en busca del gol, a la Patrícia; a la banqueta estaven la Marta G., l’Andrea, L’Ariadna i la Yaiza.
El Mercantil ha sortit amb ganes i en els dos primers minuts han tingut dues ocasions de gol, la primera de l’Elena ha passada de la Marta i la segona de la mateixa Marta, però totes dues han sortit fora. Per contra el Sabadell no podia arribar a la porteria de la Vane, però en la primera ocasió, la davantera local ha trepitjat la pilota hi ha caigut; incomprensiblement l’àrbitre ha xiulat penal i el Sabadell s’ha avançat en el marcador. L’alegria els hi ha durat poc, ja que dos minuts més tard, en el deu, la Paula ha rematat amb el peu un corner hi ha aconseguit empatar. Les nostres no estaven fent el seu millor partit i es cometien nombroses errades sobretot traient la pilota des del darrera, el que permetia ràpides contres de les locals, per sort, cap d’elles, amb suficient perill per acabar en gol. Tot i aquestes errades les nostres han tingut nombroses ocasions de gol, com les dues de la Paula, una amb un xut llunyà i l’altre amb un remat de cap, la de la Marta, les dues de l’Elena a les mans de la portera o la de la Yaiza, que s’ha estavellat al pal. Entre totes aquestes jugades, al minut vint-i-dos, l’Andrea ha aprofitat una assistència de l’Elena per fer el un a dos. Quan ja passaven dos minuts del temps reglamentari per acabar la primera part, en un corner, el Sabadell amb un bon remat de cap ha aconseguit tornar a posar la igualada al marcador.
Durant la mitja part s’ha parlat que l’equip era superior al rival i que només calia cometre menys errades i està més encertades de cara a gol. Però els primers minuts han estat pel Sabadell, però la Vane, ha aturat sense dificultats les dues ocasions de gol. Poc a poc les nostres han aconseguit apoderar-se de la pilota i a partir d’aquí intentar fer el seu joc, to i que avui era més lent de l’habitual, segurament a causa de la gespa, que estava molt seca i no permetia que al pilota rodes com ho hauria de fer. Al minut quatre de la represa l’Elena ha tingut la primera, però el seu xut amb la cama esquerra ha anat a fora; la Carla, l’Ariadna i la Marta també han tingut una ocasió de gol, però els seus xuts han estat aturats molt bé per la portera local. Semblava que el gol no volia arribar, i al minut quaranta-sis s’ha confirmat, quan un potent xut de la Carla ha anat, una altre vegada al pal de la porteria contrària. La Marta, en l’últim quart s’ha situat de davantera i en la primera ocasió que ha tingut no ha fallat, i amb un xut amb la cama esquerra ha superat a la portera hi ha posat el dos a tres en el marcador. El gol ha estat important per la moral de les nostres i han assetjat la porteria sabadellenca durant els següents minuts; fruit d’això han arribat dos gols més, el primer de l’Elena, aprofitant un refús al minut seixanta-quatre i l’altre de l’Andrea, al minut seixanta-sis, en rematar al primer toc una gran passada de la Marta. La Patrícia, ha falta de dos minuts, no ha arribat a una bona passada de l’Ariadna, i amb el dos a cinc s’ha arribat al final.
Gran victòria de les Mercantilistes que segueixen en ratxa, ja que aquesta és la cinquena victòria consecutiva, i totes elles, com a mínim, s’han marcat quatre gols. Segueixen líders i la pròxima jornada poden apropar-se una mica més al títol del Complementari si aconsegueixen guanyar al Municipal Arrahona Merinals a la PBB Viladecans; el partit es disputarà a tres quarts de dotze.   

3 comentaris: