CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 16 d’abril del 2011

Gran partit dels Barrufets abans de marxar de vacances

Sant Quirze “A” 1-6 CE Mercantil
Scuri 1’, 11’, 36’
Anthony 5’ 29
Enric 40’

Els Barrufets han jugat aquest dissabte al matí la vint-i-tresena jornada de lliga al Municipal Sant Quirze del Vallès; el rival ha estat el Mussolet “A”, rival que en la primera volta només es va poder empatar a quatre. El partit d’avui ha estat molt diferent i els blaugranes s’han imposat amb un clar un a sis. En el primer minut de joc, s’han avançat en el marcador, però els locals, en la següent jugada han empatat. Els Mercantilistes s’han sobreposat ràpidament i poc després han tornat a avançar-se en el marcador. A partir d’aquí els visitants han dominat el partit i poc a poc han anat arribat els altres gols. S’ha jugat un partit molt seriós hi han aconseguit la tercera victòria consecutiva, demostrant que acabaran la lliga amb un gran estat de forma.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Sergi de porter, el Julen i el Garcia a la defensa, el Scuri al mig, el Baena i el Marcos a les bandes i deixant a dalt a l’Anthony; a la banqueta hi havia el Rivera, el Cesc, el Gomez i l’Enric.
Els Barrufets s’havien que tenien un partit molt complicat hi han sortit a per ell des del primer minut; així ha arribat el primer gol, quan només treure de mig camp, el Scuri ha culminat una bona jugada hi ha avançat als blaugranes. El Sant Quirze, en la següent jugada, i aprofitant una errada defensiva, ha empatat el partit. L’encontre es preveia igual de igualat que el de la primera volta, però els de Sabadell, no ho han premés i després d’un primer avís de l’Anthony, ell mateix, al minut cinc, ha tornat ha avançar al Mercantil. Aquí ja s’ha començat a controlar el partit, ja que el Sant Quirze, durant els següents minuts, ha tingut dificultats per treure la pilota del seu camp d’agut a la intensa pressió dels visitants; hi han hagut varies ocasions de gol, però cap d’elles ha aconseguit ser transformada en gol. El segon quart, els locals han sortit molt forts i pressionaven molt a dalt; però en una d’aquestes jugades, el Gomez ha aconseguit tallar-la i cedir-la a l’Antnhony, que aquest amb molta qualitat ha passat al Scuri que ha marcat el tercer culminant un contraatac de pissarra. Aquests gol ha fet créixer encara més les ganes dels Mercantilistes i fins al final del segon quart han tornat a tancar als Mussolets en el seu propi camp, però el porter ha estat molt encertat hi amb parades de gran mèrit ha evitat que s’ampliés l’avantatge; i amb el un a tres s’ha arribat al descans.
El principi del tercer quart ha estat molt igualat, però després d’aquests primers minuts els nostres han tornat ha agafar les rendes del partit i després d’una ocasió del Marcos, l’Anthony feia el seu segon gol acabant una gran jugada col·lectiva. Els blaugranes estaven fent un gran partit, un partit on la col·locació i la intensitat no semblava de la categoria on estan jugant, sinó, pràcticament d’alevins. Tot i això el Sant Quirze no s’ha rendit en cap moment, però s’han trobat amb una defensa molt organitzada, on el Rivera, el Garcia, el Julen, el Cesc i sobretot el Gomez, no en deixaven passar cap. Això permetia les ràpides sortides visitants i així han arribat els dos últims gols; el primer del Scuri, que amb un xut ras i per sota les cames del porter feia el cinquè i el seu hattrick. L’Enric, en l’últim minut, ha tancat la golejada amb un remat des de l’interior de l’àrea.
A falta de poques jornades per acabar la lliga, els Barrufets, afronten el tram final en el millor moment de la temporada, on les ganes condueixen al gran joc col·lectiu que estan realitzant en els darrers partits.
Ara toca descansar, ja que els pròxims deu dies són festius per motius de Setmana Santa. Els entrenaments es reprendran el dimarts vint-i-sis d’abril, i el dissabte trenta tornarà la competició, amb l’enfrontament al Municipal de Gràcia contra l’UE Castellar. A falta de confirmació el partit serà dissabte a dos quarts de deu del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada