CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 10 d’abril del 2011

Victòria per començar amb bon peu el Torneig Complementari

PBB Viladecans 1-4 CE Mercantil
Marta 27’, 37’
P.P. 24’
Ivet 56’

Aquesta setmana ha començat ha jugar-se el Torneig Complementari, on les noies de l’Aleví Infantil han quedat enquadrades al grup 4, juntament amb el CE Sabadell “B”, la PBB La Roca i la PBB Viladecans; les nostres han debutat contra aquest últim. El partit s’ha jugat aquest matí a dos quarts de deu al Municipal Nou Viladecans. Les dimensions, un camp molt petit, i la intensa calor han marcat el partit; també, l’estat de la pilota ha influït, ja que era molt pesada i això dificultava el joc de toc de les blaugranes. Tot i això les Mercantilistes s’han emportat còmodament el partit i es col·locant líders a falta del partit entre els altres dos rivals del grup.
EL CE Mercantil ha iniciat el partit amb la Vane a la porteria, la Paula i la Carla de defenses, la Ivet al mig, amb la Yaiza i l’Elena a les bandes i a dalt l’Andrea; a la banqueta hi havia l’Ariadna, la Sandra, la Marta i la Patrícia.
A les blaugranes els hi ha costat entrar molt en el partit i les locals pressionaven molt a dalt, tot i que una vegada tenien la pilota, pràcticament no creaven perill a la porteria de la Vane. Poc a poc s’ha anat millorant la intensitat, no el joc, i han arribat les primeres ocasions de gol, com les de la Yaiza o la Ivet al minut 12 i el gol fantasma de la Marta, que l’àrbitre no ha concedit, al minut dinou. La Marta, poc després, ha avisat a la portera amb un xut ras i sec, i poc després un centre seu ha acabat al fons de la xarxa després d’un mal refús defensiu. Dos minuts més tard, al vint-i-set, la mateixa Marta ha marcat el zero a dos amb un fort xut. A partir d’aquí les nostres han dominat l’encontre hi han arribat nombroses ocasions de gol; les més destacades les de la Carla, amb jugada individual, la de la Paula, amb un xut llunyà, o les tres seguides de l’Elena, que totes tres han anat a fora. Amb els dos gols d’avantatge s’ha arribat al descans.
Els primers minuts de la segona part ha tornat el joc lent i avorrit, fins que al minut quaranta-sis, el Viladecans, amb un tímid xut i una mica de sort ha retallat distàncies; aquí les nostres han reaccionat hi han tornat a crear perill a l’àrea rival. La Patrícia, l’Ariadna o la Marta ho han intentat, però no ha estat fins al minut cinquanta-sis, que la Ivet ha sentenciat el partit amb un llançament de falta.
No ha estat el millor partit, però veient les condicions del mateix, s’ha de donar per molt bona aquesta victòria, que a més, si sumem les últimes jornades de lliga, les blaugranes porten tres victòries consecutives, i quatre partits sense perdre. Van a més i esperem que la pròxima setmana, contra la PBB La Roca, equip que aquesta temporada s’ha empatat dues vegades, arribi la cinquena jornada seguida sense conèixer la derrota i ens en anem de vacances de Setmana Santa com a líders.
El dia i l'hora del partit encara estan per confirmar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada