CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 d’abril del 2011

Golejada per acomiadar la lliga

CE Mercantil 6-0 UD Cirera
Sandra 37’, 39’
Carla 38’, 61’
Marta 40’
Ivet 64’


La setmana passada, l’Aleví Infantil femení va jugar l’última jornada de lliga, però aquest cap de setmana les noies han jugat el partit que tenien aplaçat contra el UD Cirera. Les noies s’han imposat amb un clar sis a zero, tot i que el partit ha tingut dos parts ben diferenciades; la primera ha estat avorrida, on la poca eficiència de les visitants i el joc lent de les blaugranes han fet que el públic del Municipal Arrahona – Merinals no gaudis. En canvi, la segona part s’ha vist un gran equip blaugrana hi han arribat els gols amb molta facilitat. Aquesta victòria fa, excepte que la PBB La Roca guanyi a un dels equip més en forma d’aquesta segona volta, l’Europa, que les noies deixin a l’equip en una meritòria setena posició, un lloc per sota del que van aconseguir la passada temprada. El partit ha tingut una debutant, la Patrícia Baena, fins ara jugadora del Benjamí “E”, que a partir d’ara, a tots els efectes, formarà part de la plantilla de l’Aleví Infantil Femení.
El CE Mercantil ha presentat la següent alineació: a la porteria la Vane, de defenses la Laia i la Carla, al mig centre la capitana Ivet, acompanyada a les bandes per l’Elena i la Marta, deixant en punta a l’Ariadna; a la banqueta estaven la Paula, la Marta G., l’Andrea, la Sandra, la Yaiza i la Patrícia.
Durant els dos primers quarts el joc de les locals ha estat molt lent i la pilota no tenia la velocitat suficient per disposar de clares ocasions de gol; tot i això les Mercantilistes han estat superiors a les rivals i en jugades de l’Ariadna, la Marta, la Yaiza o la Patrícia s’haguessin pogut avançar en el marcador, però la mala punteria i, sobretot, la portera del Maresme ho han evitat.
La segona part ha semblat un partit diferent i en els primers cinc minuts s’ha sentenciat el partit amb quatre gols. La Sandra, al primer minut, amb un xut ras i sec, ha fet el primer. La Carla, un minut més tard, ha fet el segon posant la punta de la bota en un llançament de corner de la Marta; seguidament, la Sandra ha fet el tercer i la Marta, al quaranta a marcat el quart. Les noies no s’han conformat amb aquest resultat hi han seguit atacant. L’Andrea, en una gran jugada personal ha estat a punt d’ampliar l’avantatge, però la pilota ha sortit a fora per poc; la Marta, al cinquanta-dos, en un llançament de falta ha enviat la pilota per sobre el travesser i l’Ariadna, un minut més tard no ha arribat a un centre de la mateix a Marta. Al minut seixanta-un, la Carla, ha fet un espectacular jugada per la banda esquerra i al arribar dins de l’àrea a glopejat la pilota amb l’interior del peu per marcar el cinquè. Tres minuts més tard, aquesta vegada per la banda dreta, la Ivet ha fet una gran jugada i després d’un retall dins de l’àrea a xutat amb la cama esquerra per fer el sisè. Els últims minuts han estat un tràmit i les jugadores han anat rotant perquè tothom tingues l’oportunitat de disfrutar sobre el verd.
Demà les noies tornen a jugar hi ho fan en un partit amistós contra el campió del grup u de la Primera Divisió, el FC Barcelona; el partit es jugarà a dos quarts d’una a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit és un premi per les jugadores pel gran esforç que han fet durant tota la lliga per complir l’objectiu marcat pel club, la permanència; objectiu que s’ha complert força bé.
Demà toca passar-s'ho bé.

2 comentaris:

  1. Jo només he marcat un gol, el del córner la marcat la Marta, perquè la portera a fet un mitso o com es digui, jo ni he rosat la pilota, jejjej pero bueno bona segona part de totes, fins demà!!!!

    ResponElimina
  2. Ohh!
    Doncs des de la banqueta semblava teu!
    Doncs li donem a la Marta!
    Fins demà!

    ResponElimina