CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 d’abril del 2011

Golejada per oblidar la derrota de passada jornada


CE Mercantil 14-1 EF Ripollet

Scuri 6’, 10’, 25’, 31’
Anthony 23’, 29’, 33’
Marcos 5’, 12’, 13’
Cesc 11’, 38’
Garcia 5’
Enric 39’

Fins la setmana passada els Barrufets del CE Mercantil portaven moltes jornades sense conèixer la derrota; aquesta va arribar dissabte passat, però avui, en el partit corresponen a la jornada vint-i-un han fet pagar al Ripollet “I” els “plats trencats” amb una escandalosa golejada, catorze a un. Els nens han dominat tot el partit i els gols han arribant un darrera l’altre, aproximadament amb una mitja de gol cada dos minuts i mig; el Ripollet nomes s’ha acostat a la porteria defensada pel Sergi en comptades ocasions, i amb una d’elles han aconseguit marcar el gol de l’honor.
Els Barrufets han sortit amb el Sergi de porter, els defenses Gomez i Garcia, el mig Scuri, els interiors Baena i Marcos i l’Anthony com a davanter; a la banqueta hi havia el Rivera, El Cesc, el Julen i l’Enric.
Els Barrufets des del xiulet inicial s’han bolcat a l’atac i abans de complir-se el primer minut de joc, l’Anthony ja ha amenaçat a la porteria contrari amb una gran jugada. El Marc Garcia, al minut cinc ha pujat a l’atac de la zona defensiva i amb un potent xut ha inaugurat el marcador; poc després, el Marcos, uns dels protagonistes del partit ha fet el segon amb un xut des de l’interior de l’àrea. El Scuri, un minut més tard ha fet el tercer; tot semblava controlat però en una contra i en la primera vegada que els visitants trepitjaven l’àrea, aquests han aconseguit retalla distàncies amb un fort xut.
Això encara ha motivat més als blaugranes que amb un bon joc combinatiu han arribat una sèrie de gols força elaborats. Des del minut deu al quinze han marcat el Marcos, per partida doble, el Scuri i el Cesc. Amb el vuit a zero s’ha arribat a la mitja part.
Durant la segona, tot i l’ampli resultat s’ha seguit fent un bon joc i això ha portat sis gols més. El novè la fet l’Anthony al minut vint-i-tres, el mateix Anthony ha cedit la pilota al Cesc per fer el desè. El onze ha arribat amb una gran definició en l’un conta un de l’Anthony i el dotze ha estat del Scuri al minut trenta-un. L’Anthony, que també ha realitzat  un excel·lent partit, ha fet el tretze i l’Enric, al trenta-nou, ha tancat la golejada marcant el catorze.
Bon resultat dels Barrufets, però el més important és el gran joc col·lectiu que han realitzat durant bona part del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada