CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 9 d’abril del 2011

Un altre gran partit dels Barrufets


UE Sabadallenca 1-4 CE Mercantil
Marcos 14’, 19’, 32’
Anthony 11’

La vint-i-dosena jornada de lliga pels Barrufets del CE Mercantil ha tingut lloc al Municipal de la Creu i s’han enfrontat a la Sabadellenca “Pollets”. Aquets han dominat els primers i els últims cinc minuts de partit; els blaugranes ben col·locats, jugant bé la pilota i amb ràpids contraatacs han dominat la resta de partit, i amb tres gols al segon quart i un més al tercer quart s’han emportat una treballada victòria. Cal estar molt contents ja que cadascun d’ells ja té molt clara la seva posició i la tasca a realitzar, i amb més o menys encert ho intenten fer amb moltes ganes i això permet veure un gran equip.
Els titulars d’avui del CE Mercantil han estat el Roger a la porteria, els defenses Rivera i Julen, el mig centre Garcia, els interiors Marcos i Cesc i el davanter Alvarez. A la banqueta estaven el Baena, el Scuri, l’Anthony i Gomez.
La intensa calor d’aquest migdia ha marcat el partit ja que calia anar refrescant constantment als jugadors; ja durant l’escalfament aquesta calor s’ha notat hi ha calgut fer un escalfament amb menys duresa que de costum. Probablement això ha fet que els hi costen entrar en el partit i la Sabadellenca ho ha aprofitat per dominar els primers compassos. En els primes minuts, els locals, han tancat als visitants al seu camp, però el Roger, amb un parell de bones aturades ha evitat qualsevol possible gol. Poc a poc els blaugranes s’anaven estirant i el Xavi ha estat el primer d’avisar, però el seu xut ha estat fluix i el porter l’ha aturat fàcilment. El mateix Xavi, tres minuts més tard ha tornat a tenir una altre ocasió, però com les dos següents de Marcos han anat a fora per poc.
El segon quart ha estat dels Barrufets, on a part dels gols que han arribat s’ha jugat bé a futbol i no s’ha concedit cap ocasió de gol als locals. L’Anthony, als dos minuts del quart, amb una gran jugada personal ha marcat el primer. Poc després, el Marcos, només ha tingut que toca la pilota sobre la línea de gol per fer el segon després d’un bon centre xut del Scuri. El mateix Scuri, en la següent jugada, ha enviat la pilota al travesser, però poc després ha repetit la jugada del segon gol hi ha tornat a assistir al Marcos, que no ha perdonat i a fet el tercer.
La segona part ha començat igual, tot i que el domini no ha estat tan exagerat com en l’anterior quart, però el Marc Rivera i el Garcia no han permès que el Roger tingues gaire feina. Els Mercantilistes seguien a la seva, i amb bones combinacions arribaven a les immediacions de l’àrea local, però sense la claredat necessària per poder ampliar el marcador. Hi han hagut moltes ocasions, però el marcador no s’ha mogut fins al minut trenta-dos, quan el Marcos ha aconseguit el seu hattrick; la jugada ha estat molt semblant als altres dos gols, però aquesta vegada el Scuri ha xutat, el porter a refusat malament i el Marcos molt atent ha agafat el rebot hi ha marcar el quart gol de l’equip. Aquí els nois s’han relaxat i això ha estat la causa del domini de la Sabadellenca dels últims minuts, on a part del gol, al minut trenta-cinc, tampoc han tingut cap ocasió clara, ja que el Gomez, el Cesc, el Julen i el Roger han estat molt bé darrera i han tallat totes les possibilitats de remuntada local.
Una victòria més i un altre pas en davant dels Barrufets.
La pròxima setmana es jugarà a tres quarts de dotze a Sant Quirze del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada