CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 30 d’abril del 2011

Nova golejada dels Barrufets

CE Mercantil 10-3 UE Castellar
Anthony 11’, 17’, 32’, 35’
Scuri 8’, 25’, 34’
Marcos 14'
Xavi 18’
Gomez 39'

Després de la setmana de descans per Setmana Santa, aquest dissabte ha tornat la competició. Els Barrufets han jugat al Municipal Arrahona – Merinals a un quart de deu contra la UE Castellar del Vallès corresponen a la jornada numero vint-i-quatre. En el partit de la primera volta, els Barrufets, van tenir molts problemes per superar al mateix rival, i tan sols es van poder imposar per un ajustat quatre a cinc. En canvi, avui, els blaugranes ho han tingut més fàcil i amb un altre excel·lent partit s’han imposat per un contundent deu a tres; a més cal destacar que els visitants s’han avançat en el marcador, però ben aviat els locals han empatat i poc a poc han anat arribant la resta de gols. Cada dia els nens evolucionen més i en el partit d’avui s’ha pogut comprovar si es compara amb el partit de la primera volta.
Els Barrufets han sortit amb el Roger de porter, el defenses Julen i Gomez, el mig centre Scuri, els interiors Baena i Marcos i de davanter l’Anthony; a la banqueta estaven el Rivera, el Cesc, el Garcia i el Xavi.
Els primers minuts han estat molt travats, sense gaires ocasions de gol, però en el minut cinc, el Castellar, ha aprofitat una pilota morta per batre al Roger. Tres minuts més tard,  una falta del Scuri ha anat a parar a les mans d’un defensor rival i l'àrbitre ha xiulat penal; el mateix Scuri l’ha transformat. Al onze l’Anthony amb un xut des de dins de l’àrea ha fet el segon, i al tretze, el Marcos, ha aprofitat un centre del Xavi per fer el tercer. Poc després l’Anthony ha fet el quart amb un xut creuat. Abans d’arribar al descans, el Xavi, molt hàbil, ha fet el cinquè. Cal apuntar que el Castellar ha tingut algunes ocasions, però avui, la línea defensiva composta pel Gomez, el Garcia, el Rivera i el Julen, estaven molt encertats, i no han permès que el Roger tingues excessiva feina.
Els visitants han sortits molt forts en els primers minuts de la segona part, però sense crear excessiu perill; en canvi, el Scuri, amb un bon xut després d’una gran jugada col·lectiva ha fet el sisè gol. Al vint-i-quatre, el Castellar, en un contraatac després d’un corner local, ha fet el seu segon gol. Els últims minuts del partit han estat un atac i gol local, a més en grans jugades de tot l’equip, i gràcies això han arribat tres gols més. El primer del Scuri, el segon de l’Anthony i el tercer que significava el desè la fet el Gomez amb un xut des de l’interior de l’àrea. Entre el novè i el desè gol local, el Castellar ha marcat el seu tercer gol.
Molt bon partit dels Barrufets que continuen en ratxa, ja que aquesta és la cinquena victòria consecutiva i moltes d’elles han estat per golejada.
La pròxima setmana els Barrufets tornen a jugar a casa; el partit es jugarà a un quart de deu i el rival serà el Ripollet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada