CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 17 d’abril del 2011

Victòria per golejada i més líders

CE Mercantil 7-1 PBB La Roca
Marta 11’, 29’, 35’
Andrea 38’, 44’
Elena 49’
Yaiza 65’

Les noies de l’Aleví Infantil afrontaven amb molt de respecte la segona jornada de lliga, ja que l’adversari, la PBB La Roca del Vallès havia posat les coses molt difícils en els dos últims enfrontaments, tots dos finalitzats amb empat; el primer, a la Roca amb el resultat d’un a un, i el segon jugat a Sabadell amb un empat a sis després d’una gran remuntada en els últims minuts de les blaugranes. Avui ha estat diferent i seguint la tònica dels últims partits les Mercantilistes han jugat molt bé i s’han emportat per set a un la victòria. Aquests quatre puts permeten ser més líders en aquest inici del Torneig Complementari i aconseguir la quarta victòria consecutiva amb un balanç de vint-i-dos gols a favor i tan sols dos en contra.
El CE Mercantil ha presentat la següent alienació: la Vane a la porteria, la Paula i la Carla a la defensa, la Ivet al mig, l’Elena i la Marta d’interiors i l’Andrea com a jugadora més avançada; a la banqueta estaven la Marta G., la Laia, la Yaiza i la Patrícia.
Des dels primers minuts s’ha vist que les locals sortien molt concentrades i ben aviat han arribat les primeres ocasions de gol. L’Elena al tercer minut, la Marta al cinc i l’Andrea al nou i al deu han tingut les primers ocasions. Per contra, la Roca tenia dificultats per treure la pilota del seu camp però quan ho aconseguia era per pèrdua de pilota blaugrana i es convertien en contres molt perilloses, però la Paula i la Carla anticipant-se molt bé i les dues gran aturades de la Vane han evitat que les visitants s’avancessin en el marcador. Les nostres seguien amb la possessió i tocaven la pilota d’una banda a l’altre i això ha premés, en el minut onze, crear l’espai per la incorporació de la Marta que ha aprofitat una magnífica assistència de l’Elena per marcar el primer amb un ajustat xut.  La Roca ha intentat empatar ràpidament però les locals seguien molt ben posicionades i no permetien cap ocasió visitant; però en el minut dinou en una errada a l’hora de treure la pilota des del darrera ha estat aprofitada per la ràpida davantera rival per empatar el partit. Els dos minuts següents han estat per la Roca però sense ocasions de gol, però poc a poc, i a base de tenir el control de la pilota les blaugranes han anat agafant confiança i han tornat a tenir ocasions de gol. La Marta n’ha tingut una que ha sortit desviada i la Yaiza amb un fort xut ha estavellat la pilota al pal. Això ha estat la prèvia dels dos gols que s’han marcat en els minuts vint-i-nou i trenta-cinc, tots dos obra de la Marta; el primer amb una gran jugada individual i l’altre després d’una molt bona paret que ha fet amb la Patrícia. Amb el un a tres s’ha arribat al descans.
Al vestuari s’ha parlat de que el partit no estava tancat i amb molta serietat s’ha iniciat la segona part i en el segon minut ha arribat el quart gol, fet per l’Andrea en culminar una jugada de l’Elena i la Carla per la banda esquerra. L’Andrea, estava activa i quatre minuts més tard ho ha tornat ha provar, però aquesta vegada la portera ha pogut aturar el seu xut, cosa que no ha pogut fer en el minut quaranta-quatre amb un xut creuat de la mateixa Andrea després d’una gran assistència de la capitana, la Ivet. Aquests gols han fet baixar els braços a les visitants i el control de la pilota encara ha estat molt més superior per les locals. Amb això han arribat nombroses ocasions de gol i gran jugades col·lectives. La Carla, en el minut quaranta-nou ha fet una gran jugada personal, on des del darrera s’ha incorporat a l’atac, ha finalitzat la jugada amb un fort xut que ha refusat la defensa, però la pilota ha anat a parar als peus de l’Elena, que sense pensar-s’ho han engaltat un potent xut que s’ha col·lat per l’esquadra, era el sis a un. La Yaiza també volia els seu gol i després de dos intens amb dos forts xuts des de fora l’àrea ha arribat el seu gol, quan en una contra juntament amb la Patrícia ha finalitzat amb molta elegància batent per terra a la portera i tancant el marcador amb el set a un.
Gran partit de tot l’equip, sobretot en la circulació de la pilota on aquesta ha estat molt ràpida i això ha permès veure un vistós partit de futbol.
Ara toca descansar deu dies i els entrenaments es reprendran el dimecres vint-i-set d’abril per preparar l’important partit del dissabte, el derbi contra el CE Sabadell. Cal apuntar que moltes jugadores aniran el pròxim cap de setmana amb el Juvenil Cadet a participar en un torneig a l’Estartit, on hi haurà equips de la talla del FC Barcelona o el RCD Espanyol. Molta sort a totes elles i bona Setmana Santa a tothom.

2 comentaris:

  1. nomes vam anar 5 jugadores a jugar i les uniques del nivell del barça i l'espanyol era l'estartit, les altres(el banyoles, el blanes, el lloretel i el girona)tenien un nivell mes vaix.
    vam quedar segones i la copa era una cocacola

    ivet lloansí

    ResponElimina
  2. Ahir em vaig trobar el pare de la Maria i m'ho va explicar... Felicitats a totes!

    ResponElimina