CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de març del 2011

Golejada i victòria per retrobar-se amb la victòria

CE Mercantil 5-0 CF Santpedor
Elena 14’, 40’
Andrea 12’
Yaiza 21’
Marta 29’

L’última jornada de lliga pel Aleví Infantil Femení s’ha jugat aquest dissabte a un quart d’una al Municipal Arrahona – Merinals; el rival el Santpedor, equip que en el partit d’anada també es va guanyar però per un ajustat dos a tres. En canvi, avui, les noies han estat molt superiors a les rivals i amb cinc gols i una gran defensa s’han aconseguit quatre punts per aspirar a la setena plaça. Cal destacar que l’equip tenia una baixa important, la Vane, l’única portera de l’equip; la capitana Ivet ha estat l’encarregada de substituir-la hi ho ha fet amb gran encert i deixant la seva porteria a zero.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb la Ivet de portera, la Laia i la Carla de defenses, la Marta de mig centre, les interiors Yaiza i Elena i l’Andrea en punta; a la banqueta estaven la Paula, la Marta G., l’Ariadna i la Sandra.
El Mercantil ha sortit a pel partit però amb un ritme una mica lent; tot i això, al quart minuts de joc, l’Andrea ha batut a la portera rival, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. El joc lent de les blaugranes no permetia arribar a la portaria contrària amb molta claredat, en canvi, en un corner del Santpedor ha estat a punt de costar un disgust, però el pal ha refusat la pilota. Segurament, aquesta acció ha fet entrar en el partit a les locals, que han tingut seguidament dues ocasions per fer gol, però cap d’elles ha anat entre els tres pals. L’Andrea, al minut dotze, si que ha dirigit el seu xut a porteria, i aquest, després del refús de la portera a acabat entrant. Aquí, les Mercantilistes s’han apoderat de la pilota i del partit i en els següents minuts han arribat múltiples oportunitats de gol, com les de l’Elena, l’Andrea, la Marta o la Carla; abans d’aquestes ocasions, l’Elena ha fet el segon gol amb un fort xut des de l’interior de l’àrea. El partit estava controlat i la Yaiza, després d’una bona passada de la Marta ha fet el tercer en el minut vint-i-un. El Santpedor, en els següents minuts ha tingut una mica més la pilota, però mai sense passar de tres quarts de camp; aquí perdien la pilota i es produïen ràpids contraatacs locals. En un d’ells, al minut vint-i-nou, ha acabat en corner, aquest la tret la Marta i no se li ha passat  res més pel cap que tirar-lo directe. El resultat, gol olímpic. Així ha finalitzat la primera part.
La segona part ha estat monopolitzada pel Mercantil, que amb un bon joc ha disposat de moltes ocasions de gol. Les més clares els pals de la Marta, al cinquanta-nou, i de l’Elena, al seixanta-dos. Abans, al minut quaranta, l’Elena feia el seu segon gol i la maneta en culminar una gran jugada per la banda de l’Ariadna i la Paula, que aquesta última ha fet l’assistència de gol. En defensa, la Carla, la Laia i la Marta G. estaven molt atentes i tallavent qualsevol acció de perill. En una d’aquestes ha acabat en falta, que la jugadora del Santpedor, amb un fort xut, l’ha estavellat al pal. El resultat, veient el partit, hagués pogut estar molt més ampli, però el més important és la confiança que hauran guanyat les jugadores blaugranes.
Ara queda pendent el partit suspès contra l’UD Cirera, que segurament, el les pròximes jornades tindrà data. També, pròximament, la Federació Catalana de Futbol farà públic el calendari del Torneig Complementari; un cop tinguem informació us serà comunicada.
Felicitats noies de part del vostre entrenador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada