CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 20 de març del 2011

Sentencien en un gran primer quart

CE Mercantil 5-1 UF Jabac i Terrassa

Dani 1’,2’, 6’ 59’
Marc R. 3’

L’Aleví “G” del CE Mercantil ha rebut, aquest diumenge al matí, la visita de la Unió de Futbol Jabac i Terrassa. Els nostres nois cada dia van a més i la victòria d’aquest matí així ho reafirma, ja que els terrassencs, en la primera volta, van golejar àmpliament als blaugranes, però avui, aquests els hi han tornat la moneda, i amb un gran primer quart, amb quatre gols, han sentenciat el partit. A l´últim quart els visitants han retallat distàncies, però el Mercantil, poc després ha marcat el cinquè hi ha tancat el partit. Quatre punts molt importants per seguir lluitant per la salvació.
EL CE Mercantil ha presentat la següent alineació: de porter el Roger, de defenses el Toni, el Ferran i l’Alex, al mig centre el Marc R., i a dalt el Ricard i el Dani; a la banqueta hi havia l’Àdan, el Marc, el Lluís i l’Adrian.
El Mercantil ha sortit a pel partit hi en els tres primers minuts han arribat els tres primers gols; el primer ha estat del Dani, que en una jugada per la banda ha arribat a l’àrea, ha xutat i després d’un rebot la pilota ha acabat entrant. En la següent jugada, el Marc R. ha robat una pilota al mig del camp, ha assistit al Dani que aquest, després de regatejar al porter, ha fet el segon. El Ricard, ha interceptat una passada per la banda esquerra, ha cedit al Marc R. que aquest amb un fort xut no ha perdonat. El Jabac s’ha quedat sorprès, tot i que en el quart minut, i amb un llançament llunyà de falta, ha enviat la pilota a la creueta, però tan sols ha estat un avis, ja que no han tingut cap altre ocasió de gol fins ben bé a la meitat de la segona part. En canvi, els locals seguien atacant, i el Dani feia el seu tercer gol en culminar una gran contra de tot l’equip. Abans de finalitzar el primer quart, el mateix Dani ha estavellat la pilota al pal.
El segon i el tercer quart han estat molt fluixos per part de tots dos equips i tan sols, en xuts llunyans o en jugades de pilota aturada, han arribat algunes tímides ocasions de gol. En l’últim quart el partit s’ha animat més ja que els visitants han avançat línees i això ha premés jugar amb més espais; així han arriba algunes ocasions de gol, com les del Dani al travesser o un parell de remats del Marc R. que han sortit una mica desviats. El Jabac també ha tingut alguna ocasió, però el Roger, molt segur durant tot el partit, ha evitat algun possible gol; gol, que ha arribat al minut cinquanta-vuit quan els del Jabac amb un gran contraatac ha pogut fer el gol de l’honor. Tan sols un minut més tard, el Dani feia el cinquè gol amb un potent xut des de la banda dreta després d’una gran passada en profunditat del Marc R.
Gran partit de tot l’equip, on a part de la poca intensitat del segon i tercer quart, sempre s’ha tingut controlat l’encontre. Quatre punts que esperem que serveixin per sortir de la zona de descens i agafar moral pel compromís de la pròxima setmana al camp del Rubí; el partit es jugarà dissabte a tres quarts d’onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada