CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de març del 2011

S’escapen dos punts en l’últim quart

Sant Gabriel 7-7 CE Mercantil
Marta 10’, 26’, 31’, 42
Ivet 22
Carla 46’

Les noies de l’Aleví Infantil han jugat, avui dissabte a les nou del matí, la penúltima jornada de lliga: el partit les enfrontava al camp de les quartes classificades, el Sant Gabriel. El gol inicial de les locals no ha afectat a les blaugranes i amb un gran partit, amb molta possessió de pilota i amb grans gols han remuntat, i a falta d’un quart tenien un avantatge de cinc gols, però incomprensiblement la victòria s’ha escapat en uns dolents minuts finals. Probablement, abans de jugar el partit, s’hagués firmat l’empat, però veient el transcurs del mateix, els dos punts aconseguits saben a molt poc. Tot i això, esperem que el bon partit realitzat serveixi perquè les jugadores es creguin que són molt millors del que la taula classificatòria marca.
El CE Mercantil ha presentat la següent alineació: a la porteria la Vane, de defenses la Laia i la Carla, de interiors l’Elena i la Paula, de mig centre la Ivet i a dalt, en busca del gol, la Marta; a la banqueta estaven la Marta G., l’Ariadna i la Yaiza.
El Sant Gabriel ha sortit molt fort, i en els primers minuts han dominat el partit; fruit d’això, al minut quatre s’han avançat en el marcador en aprofitar un refús de la Vane en un xut llunyà. Aquí el partit ha canviat i les visitants s’han apoderat de la pilota hi han començat a fer el seu joc de toc; des del darrera s’ha tret molt bé la pilota i això ha permès arribar a dalt amb molta claredat. La Marta als minuts vuit i nou ha avisat, però els seus xuts han sortit desviats, però al minut deu no ha fallat hi ha marcat el primer amb un fort xut des la frontal de l’àrea: cal destacar el gran partit de la Marta, possiblement el millor des de que forma part de l’equip, ja que ha a part dels quatre gols que ha marcat ha participat en dos més. El resultat, durant el primer quart no s’ha mogut més, però en el segon, la superioritat Mercantilista encara ha estat molt més àmplia. Al minut vint-i-dos, la capitana Ivet amb un xut ras ha fet el segon gol; quatre minuts més tard, la Marta, ha fet el tercer amb una gran definició. Poc després, el Sant Gabriel, amb una de les poques arribades que ha disposat al segon quart, ha retallat distàncies amb una gran passada en profunditat que la davantera no ha fallat. Les nostres, tot i el gol, han seguit igual i abans dels descans, l’Elena i la Marta s’han associat per marcar dos gols més; el primer de l’Elena amb una passada de la Marta, i el segon de la Marta, col·locant molt bé la pilota amb l’interior del peu, amb una passada en profunditat de  l’Elena; aquest gol significava el dos a cinc.
S’esperava una reacció de les locals durant la segona part, però durant el tercer quart no ha arribat i les blaugranes, seguint amb el bon joc han aconseguit, a part de moltes més ocasions, dos gols més. La Marta, al quaranta-dos, feia el sisè i la Carla, al quaranta-sis feia el setè després d’aprofitar un refús del pal en un llançament de falta de la mateixa Marta. Tot semblava controlat, però en l’últim quart, el Sant Gabriel s’ha bolcat a l’atac, i això més el nerviosisme visitant han premés la remuntada local. La pilota semblava que ens cremava i això ha fet que l’equip es tanques al darrera i permetre al rival guanyar terreny. Els cinc gols locals han arribat en dotze minuts, del tres al quinze de l’últim quart. Al final, tot i el gran sofriment s’ha aconseguit no encaixa més gols i deixa el resultat en un espectacular set a set.
Dos punts que acosten una mica més a la zona mitja a les blaugranes; ara falten dos partits, tots dos a casa i contra els dos últims classificats; l’aplaça’t contra el Cirera, que encara no té data i el del pròxim dissabte a tres quarts de dotze contra el Santpedor. Si s’aconsegueixen dues victòries, l’equip acabarà la lliga, com a mínim,  en un meritòria vuitena posició, tot i que si els resultats acompanyen es pot aspirar a la setena plaça. Caldrà esperar, però jugant com els tres primers quarts d’avui, l’equip té molt bona pinta d’aquí a final de temporada.


2 comentaris:

  1. Molt bon partit, llàstima de l'últim quart...

    ResponElimina
  2. Molt bon partit al teu...bé ja t'ho he posat a la crònica! Avui has fet de Messi!

    ResponElimina