CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 de setembre del 2011

Segon partit de preparació



CE Mercantil 2-4 Bufalà CF
Anthony 26'
P.P. 37'

El Pre Benjamí Groc segueix la seva preparació de cara al inici de lliga que tindrà lloc el cap de setmana del vuit i nou d’octubre; aquesta setmana debutaven davant del seu públic, en el Municipal Arrahona – Merinals, reben la visita del Bufalà, equip badaloní de segon any. Físicament, el Bufalà ha estat superior, hi ha estat el dominador del joc en gran part del partit, i això els hi ha permès emportar-se la victòria; els blaugranes no han fet un gran partit, però han deixat petit detalls, a més, de no parar de lluitar durant els quaranta minuts de joc; també s’han provat diferents esquemes de joc, ja que així, l’equip, podrà tenir més variants. S’ha de seguir treballant molt per millorar molts aspectes, tant individuals com col·lectius, però l’equip segueix en una línea ascendent.
L’equip titular d’avui ha estat el següents: de porter, l’Arnau, de defenses el Cristian i l’Aitor, al mig del camp l’Àlvaro, d’interiors el Guillermo i l’Anthony i a dalt, en busca del gol, el Víctor; a la banqueta estaven el Cesc, el Pol, l’Hugo, el Scuri i el Jordi.
Des del primer minut de joc s’ha vist un Bufalà superior, ja que el físic els ajudava ha arribar abans a les pilotes dividides i llençar ràpids contraatacs, i així és com ha arribat el primer gol visitant al quart minut de joc. El Mercantil ho intentava però no aconseguia arribar a la porteria contrària, ja que els badalonins, sempre deixaven a dos jugadors a la línea defensiva, i els nostres no els podien superar. Al minut tretze i després d’un mal refús defensiu en un llançament de falta que havia anat al travesser el Bufalà ha marcat el segon gol. El primer xut entre els tres pals dels Mercantilistes no ha arribat fins al minut setze i el porter l’ha aturat fàcilment; tot seguit, l’equip s’ha animat una mica, i en el següent minut ha estat l’Hugo que ha provat sort amb un xut llunyà, però aquest ha sortit desviat. A falta d’un minut pel final de la primera part, el Scuri, després d’una bona jugada amb el Jordi, ho ha tornat a intentar, però el seu xut ha sortit massa creuat.
La segona part ha començat malament, ja que en el segon minut de joc, el Bufalà ha fet el tercer. Poc després, en el sis, una bona jugada entre el Víctor i l’Àlvaro ha acabat en els peus de l’Anthony, que només ha tingut que tocar la pilota per retallar distàncies. A partir d’aquí, els blaugranes han augmentat la pressió, però el Bufalà, en cap moment, ha patit pel resultat, però si que no tenien la facilitat de la primera part per arribar a porteria. L’equip ha intentat jugar tota l’estona des del darrera, i en una jugada d’aquestes, una mala passada ha significat el un a quatre. El Scuri, amb la col·laboració d’un defensa, ha marcat el segon gol local ha falta de tres minuts per la finalització del partit.
L’encontre serveix per analitzar diversos aspectes, tant positius com negatius, i intentar durant la setmana corregir-los el millor possible.
La pròxima setmana l’equip jugarà l’últim amistós de preparació al camp del Sant Cugat; el partit serà dissabte a un quart de deu del matí.
M’agradaria destacar les victòries de dos equips de la meva coordinació que avui han començat la lliga amb molt bon peu; el Benjamí “A” ha guanyat còmodament al Premia per nou a zero, i el Benjamí “B” en el seu desplaçament al camp del Junior ha tornat amb la victòria per un ajustat dos a tres. Felicitats als dos equips i a seguir així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada