CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Empat sense gols per tancar la Pre – Temporada



Sant Cugat 0-0 CE Mercantil

El Pre – Benjamí Groc del CE Mercantil ha jugat, aquest dissabte al matí, el seu últim partit de preparació de cara a l’inici de lliga, que tindrà lloc el proper cap de setmana. Els nois del Genís i la Vane estaven convocats a tres quarts de nou a les instal·lacions d’Arrahona per marxar fins al barri de Coll Fava, concretament, al Municipal Jaume Tubau; allà els esperaven jugadors del Sant Cugat. El partit ha començat a un quart d’onze i el resultat final no demostra el que s’ha vist sobre el terreny de joc, ja que els blaugranes, han dominat el segon i el tercer quart, i el primer i últim quart han estat més igualats, amb clares ocasions per tots dos equips, però els porters, amb grans intervencions, han evitat que el marcador varies durant tot el partit. Els nostres han jugat un bon partit hi han tornat a demostrat que dia a dia van creixent com equip, tot i que falta acabar de polir certs aspectes, com per exemple, un joc amb més combinacions. Pel que s’ha vist fins a dia d’avui, l’equip està preparat pel primer partit de lliga.
L’alineació d’avui ha estat la següent: l’Arnau a la porteria, l’Aitor i el Cristian de defenses, el Scuri al mig centre, d’interiors l’Hugo i el Pol, i com a jugador més avançat l’Anthony; a la banqueta han començat el Cesc, el Guillermo, l’Àlvaro i el Víctor.
El partit ha començat força igualat, tot i que els locals han disposat de les primeres ocasions de gol, però l’Arnau, que ha fet un gran partit, tant en atac com en defensa, hi ha estat molt encertat per evitar que el Sant Cugat s’avancés en el marcador. Poc a poc, els Mercantilistes s’han anat trobant més còmodes i al minut nou i mitjançant l’Hugo, ha arribat la primera ocasió de gol, però el seu xut a sortit desviat. Poc després, l’Anthony també ho ha intentat, però el porter rival, que avui també ha fet un gran partit, ha aturat el seu xut. L’Aitor, amb una internada per la banda també ha creat perill, però com les anteriors ocasions també ha acabat sense el final desitjat. A poc per arribar el descans, l’Àlvaro ha fet una gran jugada per la banda i el seu centre ha estat rematat pel Víctor, però la pilota, just abans de ser rematada a fet un bot, i això ha provocat que el xut del onze blaugrana sortís per sobre del travesser. El mateix Víctor, en la següent jugada, ha tornat a crear perill, però aquesta vegada, el seu xut a sortit una mica desviat, i així s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat igual, amb uns visitats dominadors de la pilota i un Sant Cugat, que s’ha quedat sense arribar a porteria durant aquestes dues parts, però avui, la pilota no volia entrar. Ja a les acaballes del partit el Sant Cugat, a causa de les ganes del Mercantil de buscar el gol, ha tingut dos contraatacs molt perillosos, però la falta d’encert els ha privat del gol. En la última jugada, el Víctor a controlat una pilota a l’interior de l’àrea, ha xutat de vaselina i la pilota s’ha estavellat al pal; si hagués entrat el resultat hagués estat més just, però tant el cos tècnic, com els jugadors i els pares poden sortit satisfets del partit d’avui.
El pròxim cap de setmana comença el campionat de lliga, però a dia d’avui encara no es sap el grup, i per tant, tampoc es sap el dia i l’hora del primer partit de lliga; una vegada la Federació publiqui el calendari, es comunicarà d’immediat als jugadors a través d’aquest Blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada