CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 d’octubre del 2011

DERROTA DELS GROCS AL CAMP DEL LÍDER


Can Rull 3-1 CE Mercantil
Scuri 31'

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil, visitava, en la tercera jornada de lliga, el camp de líder, el Can Rull Romulo Tronchoni. Els Grocs ho han intentat fins l’últim moment, però els locals, sempre ben posicionats sobre el camp, han evitat que els tres punts marxessin cap als blaugranes. El Can Rull, a causa de dos errades Mercantilistes, s’han posat amb un dos a zero, i gràcies a una gran jugada individual del petit davanter local, han fet el tercer; el Scuri, en un llançament de falta a fet el gol de l’honor per part visitant. No ha estat el millor partit dels blaugranes, però s’han vist algunes estones de bon futbol, i com sempre, la intensitat i la lluita d’aquest equip ha estat present. Ara toca oblidar la derrota i pensar en el següent compromís per poder sumar tres punts i intentar donar caça al líder.
El CE Mercantil ha començat amb l’Arnau de porter, els defenses Aitor i Guillermo com a laterals i el Cristian a l’eix de la defensa, al mig centre estava el Scuri, i a dalt l’Hugo i el Víctor; a la banqueta hi havia el Cesc, el Pol, l’Anthony i l’Àlvaro.
El primer quart ha estat molt igualat, i els primers minuts han estat dominats pels locals, però entre la defensa, destacant al Cristian i el Guillermo, i l’Arnau, amb una gran intervenció, han evitat que el Can Rull s’avancés; poc a poc els visitants han anat agafant el ritme del partit, i han començat a trenar bones jugades a través d’una sèrie de parets, però al arribar a les immediacions de l’àrea, el Can Rull, desviava totes les oportunitats. El segon quart ha estat dominat totalment pel Can Rull, i en una contra, a causa d’una pilota perduda al mig del camp per part blaugrana, ha arribat el un a zero. Al minut dinou, el Can Rull, ha marcat el segon gol, després d’un mal refús defensiu del Mercantil. Fins aleshores, els locals havien tingut dues clares ocasions de gol, i totes dues han acabat en gol; així s’ha arribat al descans.
Els Mercantilistes han començat bé la segona part, ben posicionats sobre el camp i sense concedir cap ocasió al rival; el problema, és que els defensors del Can Rull estaven molt atents, i no deixaven, pràcticament, cap ocasió de gol; l’Anthony, n’ha tingut una al minut vint-i-quatre, però el seu xut ha estat aturat pel porter. L’Hugo, que avui ha fet un gran partit, hi ha desbordat per la banda, n’ha tingut dues de seguides, però els seus xut han anat al lateral de la xarxa. L’últim quart, l’equip ha canviat d’esquema hi ha passat a jugar amb dos defensors, tres mitjos i un atacant. L’equip ha dominat el quart, però tan sols el Scuri, de falta ha pogut marcar; s’han tingut altres ocasions de gol, però ni el Víctor, també de falta, ni l’Àlvaro, en una jugada per la banda, han pogut marcar.
La pròxima setmana els Grocs juguen a casa contra el Badia, equip que porta els mateixos punts però amb un partit més; l’encontre es jugarà dissabte a les dotze del migdia al Municipal Arrahona Merinals. Diumenge l’equip tindrà una jornada especial, ja que hi ha les presentacions de les plantilles del CE Mercantil; esperem que els Grocs hi assisteixen després una merescuda victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada