CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 16 d’octubre del 2011

GOLEJADA INTRANCENDENT DELS GROCS


CE Mercantil 6-2 EF Montcada
Àlvaro 3’, 32’
Hugo 14’, 18’
Anthony 17’
Aitor 20’

El calendari del grup vint-i-dos pel Pre Benjamí Groc del CE Mercantil deparava una jornada de descans, ja que l’EFB Ripollet, abans de començar el campionat, es va retirar de la competició; per no perdre el ritme competitiu es va buscar un amistós, i l’EF Montcada, que també descansava, va ser l’elegit. Aquests competeixen el grup vint-i-un, és a dir, en el grup dels “B”. S’esperava un partit complicat, ja que els equips d’aquest grup vint-i-un solen estar formats per jugadors de segon any, però els Grocs, tot i no fer el seu millor partit, es van imposar amb un clar sis a dos.
El CE Mercantil va iniciar el partit amb l’Arnau de porter, els defenses Pol, Cristian i Guillermo, al mig centre l’Àlvaro i a dalt en busca del gol l’Anthony i l’Hugo; a la banqueta estaven l’Aitor, el Cesc i el Scuri. El Víctor, per malaltia, va ser baixa.
Al minut tres, l’Àlvaro, va deixar clar les intencions de l’equip local de guanyar el partit, i aprofitant una assistència de l’Anthony va fer el primer. Els següents minuts van ser d’un clar domini blaugrana, però aquests no tenien el seu millor dia, i costava molt trenar una bona jugada col·lectiva. L’Hugo, fins aleshores, força apagat va despertar i amb un bon remat, a passada del Cesc, va fer el segon; minuts abans, l’Anthony, amb un gran xut i després d’una bona jugada amb l’Àlvaro, havia enviat la pilota al pal. Al minut vint-i-set va arribar el tercer, obra de l’Anthony a passada de l’Hugo. Un minut més tard, l’Hugo va fer el quart després d’una bona paret amb el Marc Scuri. L’Aitor, a les acaballes de la primera part, va fer el cinquè amb un fort xut.
Els primers minuts de la segona part, coincidint amb uns canvis de posicions, l’absència a l’eix de la defensa del Cristian i un cert relaxament a causa de l’ampli avantatge en el marcador,  van arribar els dos gols dels visitants a causa de dos errors a l’hora de treure la pilota jugada des del darrera. Poc a poc els blaugranes van tornar a agafar el ritme del partit i es van aconseguir múltiples ocasions de gol, sobretot en l’últim quart. Tan sols l’Àlvaro, després d’una gran paret amb l’Hugo, va poder ampliar l’avantatge en el marcador.
La pròxima setmana els Grocs tornen a la competició i visitaran el camp del líder, el Can Rull Romulo Tronchoni, equip que compte els seus dos partits per victòries i marcant, en cada un d’ells, cinc gols; el partit es jugarà dissabte a tres quarts de dues a la Zona Esportiva Can Rull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada