CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 d’octubre del 2011

Els primers tres punts dels Grocs


CE Sabadell 1-6 CE Mercantil
Àlvaro 5’, 26’
Víctor 8’
Scuri 16’
Hugo 28’
Anthony 32’


El Pre Benjamí Groc, com la majoria d’equips del CE Mercantil, ha començat aquest cap de setmana la lliga, i ho ha fet al camp del màxim rival de la ciutat, el CE Sabadell. El partit s’esperava força igualat, però els blaugranes, amb un gran joc, una bona col·locació i una excel·lent intensitat s’han emportat els tres punts amb una còmode golejada per un a sis. Els jugadors, tot i la seva curta edat, han entès perfecte que significa un derbi, i això ha ajudat a aconseguir aquest magnífic resultat. Així els Grocs han començat molt bé la lliga i de moment, tot i ser la primera jornada, ja estan al capdamunt de la classificació.
El CE Mercantil ha sortit amb l’Arnau de porter, els defenses, Cesc, Scuri i Guillermo, l’Àlvaro al mig centre i com a davanters el Víctor i l’Anthony; a la banqueta tan sols estaven l’Hugo i el Pol, ja que el Cristian i l’Aitor eren baixa per diferents motius.
Els visitants han començats molt forts i el Víctor, al segon minut, ja ha tingut la primera ocasió de gol, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. Al minut cinc, el Scuri ha fet una gran passada a l’Àlvaro, que aquest, amb una bona definició ha fet el primer gol del partit; el mateix Àlvaro, en la següent jugada, ha estat a punt de fer el segon, però el seu xut ha estat aturat pel porter. L’Àlvaro estava molt posat en el partit i gràcies a un centre seu, el Víctor, amb un gran cop de cap, ha fet el segon. Al començament del segon quart, el Sabadell ha sortit amb moltes ganes i en el primer minut han tingut la seva primera ocasió, però el xut ha sortit desviat; els locals feien una forta pressió i fruit d’això, en el minut tretze, han aconseguit el seu únic gol. Els Mercantilistes, després del gol s’han tornat a posar les piles hi han tornat a dominar el joc, tocant molt bé la pilota, però sense gaire encert en el remat, i tan sols, amb un centre xut del Scuri s’ha pogut ampliar l’avantatge, i amb el un a dos s’ha arribat al descans.
La segona part només ha tingut un color, el blaugrana, ja que aquests han dominat des de el primer fins l’últim minut. Al vint-i-sis, l’Àlvaro ha fet el quart en aprofitar un bon centre de l’Hugo i dos minuts més tard, el mateix Hugo, amb un fort xut, a fet el cinquè. L’Anthony, al trenta-vuit ha fet el sisè després d’una bona jugada del Marc Scuri. D’aquí al final del partit s’ha seguit veient un bon joc per part dels blaugranes, però el marcador ja no s’ha mogut més.
Gran partit dels grocs, que com s’ha dit anteriorment, han començat molt bé el campionat de lliga.
La pròxima setmana no hi haurà partit de lliga, ja que el rival, l’Escola de futbol de Ripollet s’ha retirat d ela competició. S’està buscant un rival per poder fer un partit, i en cas de poder jugar, segurament serà el dissabte a dos quart d’onze al municipal Arrahona – Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada