CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de setembre del 2012

BON DEBUT DEL PRE BENJAMÍ A DEL CE MERCANTIL



Santboià 1-4 CE Mercantil
Víctor 9’,11’
P.P 22’
Roger 39’


El Pre Benjamí A Blau del CE Mercantil de la temporada 2012-2013, ha debutat aquest dissabte al mati al Municipal Joan Baptista Milà. El rival ha estat el Santboià, i els blaugranes, amb un bon joc i una gran actitud, s’han imposat amb un còmode un a quatre.
La plantilla d’aquesta temporada ha sofert uns quants canvis, ja que l’Aitor, el Pol i l’Àlvaro han causat baixa, i el Roger i el Iker, han estat les noves incorporacions. L’equip, tot i aquestes dues novetats, el canvi de sistema, i amb tan sols dos entrenaments, ha estat a un gran nivell, hi ha estones, el domini del joc ha estat total. L’últim quart, a causa del cansament i la forta calor, l’equip ha baixat el ritme, però la nota del debut es pot considerar molt bona.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, els defenses Roger, Cristian i Hugo, el mig centre Anthony i amb punta el Víctor i el Marc; a la banqueta estaven, juntament amb el cos tècnic, Albert, Joaquim i Genís, el Cesc i el Ruben.
Els primers minuts han estat d’un tímid domini visitants, però sense crear ocasions clares de gol. La primera ocasió no ha estat fins al minut cinc, quan en una falta indirecte des del interior de l’àrea, executada pel Marc i el Anthony, que ha sortit a fora. Aquí l’equip s’ha vingut a dalt, i després d’algunes arribades, el Víctor, al minut nou i després de robar una pilota, ha inaugurat el marcador amb un potent xut. El Marc, dos minuts més tard ha tingut una bona ocasió de gol, però el seu xut no ha trobat el camí dels tres pals, però en la següent jugada, una altre vegada el Víctor, ha arribat el segon, amb una jugada semblant al primer gol blaugrana. El Iker que fins al minut quinze ha estat un espectador més, ha fet una gran intervenció per evitar el gol local. El Cristian, que ha fet un partit molt complert, ha buscant el seu gol, però el seu xut llunyà ha sortit per sobre del travesser. Amb aquesta acció s’ha arribat el descans.
L’equip ha sortit a la segona part igual de motivat, i en la primera jugada ha arribat el tercer gol; ha estat en pròpia porta en un llançament de corner del Ruben. L’Hugo, poc després i amb una gran jugada, ha estat apunt de servir el gol al Anthony, però la defensa ha tallat la pilota en l’últim moment. El Cesc també volia ser protagonista hi ha tingut dues ocasions seguides, primer un mà a mà amb el portar, i després un xut des de la frontal de l’àrea, però el porter ha evitat que la pilota entres al fons de la xarxa.
El Marc i el Víctor haguessin pogut amplia l’avantatge, però els seus xuts als minuts trenta-dos i trenta-tres, han sortit desviats. El Santboià, en una contra i en una de les poques ocasions de gol que ha generat durant el partit, ha fet el seu gol, però l’alegria els hi ha durat poc, ja que en una gran jugada del Marc per banda esquerra que ell mateix ha acabat amb xut, ha estat refusada pel porter, però el Roger, molt viu, ha arribat abans que al defensa hi ha fet el un a quatre definitiu.
El Pre Benjamí A la pròxima setmana tindrà uns difícils compromisos, ja que rebrà al Cornellà el dissabte a les dotze al Municipal Arrahona Merinals, i visitarà el camp del Gimnàstic Manresa el diumenge a dos quarts d’una. Seran dues bones ocasions per seguir posant a punt l’equip de cara a la pròxima temporada.

2 comentaris:

  1. bonita foto genis i bona entrada al blog pedazo de equipo tienes con unas grandes bajas pero unos motivados nuevos jugadores de que equipo vienen?

    ResponElimina
  2. La verdad es que no me puedo quejoar. Viene de Terrassa!

    ResponElimina