CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 16 de setembre del 2012

DUES DERROTES CONTRA DOS MOLT BONS EQUIPS



El Pre Benjamí A del CE Mercantil segueix la seva preparació de cara al inici de la temporada oficial, i aquesta setmana ha jugat dos difícils compromisos; el primer s’ha jugat el dissabte al matí al municipal Arrahona – Merinals i contra un dels clubs més forts de Catalunya, el UD Cornellà. Els blaugranes, amb falta de ritme, no van fer un bon partit, i els visitants, sobretot en la segona part, van ser molt superiors, tan físicament com futbolísticament. Cal destacar, que tot i la derrota per dos gols a cinc, l’equip del Genís, l’Albert i el Joaquim, no van saber materialitzar algunes clares ocasions de gol, cosa que si va fer l’equip rival. El Cornellà es va avançar al minut dotze, però poc després, el Hugo a passada del Víctor va empatar el partit. AL temps afegit de la primera part, els visitants van marcar dos gols, que van fer molt mal als locals. Tot i això, a la represa, el Víctor, a passada del Marc va retallar les distàncies, però en la següent jugada, els visitants van fer el dos a quatre. L’equip no va baixar els braços i durant els següents minuts van disposar de clares ocasions de gol, però sense l’encert final, encert que si va tenir el Cornellà amb una ràpida contra per tancar el partit. L’Anthony i el Víctor van poder maquillar el resultat, però els seus xuts no van acabar al fons de la xarxa.
El segon partit es va juga diumenge al migdia al Gimnàstic Parc de Manresa, i el rival, el potent conjunt del Gimnàstic de Manresa, un equip molt sòlid i molt físic. Els blaugranes van fer un gran partit, principalment a la primera part, on es va veure un gran espectacle. Els locals, al primer minut de joc, es van avançar al marcador, però l’Anthony, a passada del Ruben en una jugada d’estratègia de corner, va igualar el matx. Al minut onze, els locals es van tornar a avançar, però el partit seguia molt igualat, fins que en una errada defensiva, a l’última jugada de la primera part, va arribar el tres a un, gol que va tornar a deixar tocats als jugadors Mercantilistes. Al tercer minut de la represa, en una errada a l’hora de construir el joc des del darrera, va suposar el quart, i aquí l’equip es va enfonsar. Poc a poc el Nàstic va augmentar el seu domini del joc i va poder ampliar l’avantatge. El Víctor, amb un gran llançament de falta, va maquillar el resultat. Cal destacar l’actitud de l’equip en aquest darrer partit, i especialment la de Cesc, ja que tant dissabte com diumenge, ha completat dos molt bons partits.
Ara tocar recuperar l'equip de l’esforç i preparar els dos següents compromisos; el primer dissabte a les dotze contra l’Europa a casa, i el diumenge, també a casa, contra el Sistrells, a les nou del matí.
Som-hi Blaus!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada