CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 de desembre del 2012

GOLEJADA AL DERBI PER ACOMIADAR L’ANY



CE Sabadell 1-5 CE Mercantil
Guillermo 20’, 39’
Anthony 1’
Ruben 25’
Víctor 35’

L’últim partit de l’any pel Pre Benjamí A del CE Mercantil ha estat el derbi per excel·lència de la ciutat de Sabadell, és a dir, contra el CE Sabadell. El partit s’ha jugat al Poliesportiu Olímpya a un quart d’onze del matí. Els dos equips arribaven empatats a punts a la tercera i quarta posició, pel que s’esperava un partit molt igualat, però els blaugranes, amb un gran futbol i una alta intensitat, han passat per sobre del seu rival, i amb una golejada, un a cinc, han sumat tres punts molt importants, que combinat amb l’empat del Can Rull, deixen als jugadors del Genís, l’Albert i el Joaquim a la segona posició de la taula classificatòria.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker a al porteria, el Cesc i el Cristian a la defensa, el Víctor al mig, el Marc i el Ruben a les bandes i en punta l’Anthony; a la banqueta estaven el Roger, el Hugo i el Guillermo.
El partit ha començat molt bé, ja que en el primer minut i gràcies a un corner tret pel Marc, l’Anthony ha avançat als visitants. El gol ha animat als nostres jugadors i en els següents minuts, l’Anthony i el Marc haguessin pogut augmentar l’avantatge, amb dues bones ocasions de gol. El Sabadell, fins les acaballes del primer quart no ha disposat de la primera ocasió, que ha estat amb un xut llunyà, que el Iker, amb una bona mà, ha desviat a corner. Els següents minuts, fins al final de la primera part, han estat uns dels millors pels Mercantilistes, on s’han vist  algunes clares ocasions de gol; el Víctor, el Hugo i el Guillermo han tingut les més clares. A l’últim minut de la primera part, el Guillermo ha aprofitat una gran assistència del Hugo per fer el zero a dos, creuant molt bé la pilota.
La segona part ha començat igual, i el Ruben ha tingut dues ocasions més, la primera ha anat fora, però la segona, al minut vint-i-cinc, ha acabat al fons de la xarxa. El Sabadell, gràcies a la bona defensa del Cesc i el Cristian, més la pressió de tot l’equip, no arribava, però en la segona ocasió de que ho ha fet, ha aconseguit retallar les distàncies. El gol no ha posat nerviosos als jugadors del Mercantil, que aquests han seguit amb el seu bon futbol, i fruit d’això i després de varies ocasions de gol, el Víctor, amb un fort xut des de fora l’àrea ha fet el un a quatre. Els locals, en la tercera i última ocasió de gol que han disposat, al minut trenta-sis, han estavellat la pilota al pal. El partit s’embalava finalitzat, però el Guillermo, amb una forta pressió, ha robat la pilota, hi ha finalitzat amb molta tranquil·litat, fent així la maneta de gols.
Molt bon partit dels blaugranes que ara els toca descansar dues setmanes, per tornar als entrenaments el proper set de gener i poder preparar el pròxim i difícil compromís, que serà com a locals el dissabte dotze de gener a les dotze i contra el Sant Quirze.

Fins aleshores, Bones Festes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada