CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de desembre del 2012

QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA



EF Sabadell 0-6 CE Mercantil
Marc 12’, 24’
Ruben 25’, 38’
Roger 4’
Anthony 9’

La desena jornada de lliga pel Pre Benjamí A del CE Mercantil ha tingut lloc aquest dissabte al matí a les Pistes d’Atletisme de Sabadell; el rival, el cuer de la classificació, l’Escola de Futbol de Sabadell, no ha pogut fer res contra el bon joc blaugrana, que amb sis gols a favor i cap en contra, ha aconseguit la quarta victòria consecutiva en lliga. Una vegada més, els Mercantilistes, han desplegat un gran joc col·lectiu, que a més s’ha convertit en gols i una setmana més amb la porteria a zero; aquest aspecte es deu, en gran part, al bon treball defensiu de tot l’equip, especialment als jugadors que més actuen en aquesta posició, el Cristian i el Cesc, que avui, tots dos, han tornat a fer un partit extraordinari. També el porter, el Iker, que tot i que no intervé gaire en el joc, quan se’l necessita allà està, i aquest matí ho ha tornat a demostrar, quan el l’única ocasió de gol dels locals, ha tret un peu magnífic per evitar el gol en una jugada d’un contra un. Ofensivament, l’equip cada dia esta més fi, i això es nota en la classificació, on ja està entre els equips més golejadors, en canvi, el que segueix igual són els gols en contra, on amb molta diferència, segueixen sent l’equip menys golejat.
Avui, han iniciat el partit el Iker a la porteria, el Cristian i el Guillermo a l’eix de la defensa, el Hugo al mig, el Roger i el Ruben a les bandes, i en punta l’Anthony; a la banqueta hi havia el Cesc, el Marc i el Víctor.
Els Blaus han sortit forts, i en els primers minuts de joc s’han vist bones ocasions de gol; el Ruben a passada del Hugo, el Roger, després d’una paret amb l’Anthony i una doble ocasió del mateix Roger i l’Hugo, han estat les jugades que han precedit el primer gol, marcat pel Roger a passada de l’Anthony al quart minut de joc. El Ruben, un minut més tard l’ha tornat a tenir, però el porter ha aturat el seu xut. El deu blaugrana, ell sol s’ha fabricat el segon gol, on després de robar una pilota, s’ha plantat davant del porter i no ha fallat. Abans del tercer gol, el Marc i el Hugo haguessin pogut marcar, però els seus xuts han sortit a fora; el esmentat tercer gol ha arribat al minut dos després d’una gran paret entre el Víctor i el Marc, que aquest últim, amb un bon xut, ha enviat al pilota al fons de la xarxa. El Víctor, el Marc i el Hugo haguessin pogut ampliar l’avantatge abans d’anar al descans, però no han estat encertats en el remat final.
El Marc ha estat el protagonista dels primers minuts de la segona part, ja que primer amb un xut des del mig del camp, que ha sortit a fora per poc, després amb una assistència al Víctor, que aquest ha enviat la pilota al pal, i cedint una pilota al Anthony amb una jugada d’estratègia de corner, s’ha merescut fer el quart gol; aquest ha estat marcat al minut vint-i-quatre hi ha passada de l’Anthony. El cinquè h arribat un minut més tard de les botes del Ruben, on també ha aprofitat una gran assistència del Anthony, la tercera del partit. El Guillermo, en els últims minuts, ha estat el jugador més actiu, primer amb dues grans ocasions, que han anat fora i després amb dos centres que per poc no ha arribat ha rematar; però el sisè i definitiu gol ha estat obra del Ruben, quan en un corner d’estratègia, la pilota, després d’un refús ha acabat els seus peus, i amb un remat des de la frontal de l’àrea ha tancat el marcador.
La pròxima setmana el Pre Benjamí A visitarà el Poliesportiu Olímpya per enfrontar-se amb el CE Sabadell, equip que està situat un lloc per sobre però amb els mateixos punts que els blaugranes. El partit serà molt disputat, però sigui quin sigui el resultat final, els jugadors podran marxar contents de vacances de Nadal, ja que en conjunt, han fet un gran any. Tot i això esperem poder acomiadar aquest any amb un resultat positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada