CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 de gener del 2013

GOLEJADA EN EL PRIMER PARTIT DE L’ANY



CE Mercantil 8-0 Sant Quirze
Anthony 1’, 22’, 23’
Roger 34’, 38’
Marc 24’
Guillermo 30’
Hugo 37’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil ha començat l’any igual que va acabar l’anterior, és a dir, jugant molt bé, guanyant i golejant. El rival d’avui era el Sant Quirze, un dels equips més en forma de la lliga i sisè classificat. Els Blaus han sortits molt forts, i en el primer minut s’han avançat en el marcador; els següents minuts s’han disposat de grans ocasions, però no s’han transformat i això ha fet créixer als visitants, que en els minuts finals de la primera part han tingut tres bones ocasions de gol, dues d’elles de falta, però el Iker, amb tres grans intervencions, ha evitat l’empat. La segona part ha estat una història diferent, i els blaugranes, amb un joc elaborat i una gran intensitat, ha passat per sobre dels rivals, han aconseguit set gols i han fet que el Iker, gràcies en part al Cesc i el Cristian, no toques la pilota. Bona victòria per continuar en segona posició, a més de ser l’equip més golejador, amb cinquanta-set gols, i el menys golejat, nou.
EL CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, a la defensa els incombustibles Cesc i Cristian, a les bandes el Marc i el Guillermo, al mig el Hugo i en punta l’Anthony; a la banqueta estaven el Roger, el Ruben i el Víctor.
Com s’ha dit anteriorment els Blaus han sortit molt forts, i l’Anthony, després de robar una pilota, ha fet el primer. En els següents cinc minuts s’han vist tres molt bones ocasions de gol, però ni el Marc, ni el Hugo, ni el Guillermo han estat encertats davant del porter. A partir d’aquí el Sant Quirze s’ha estabilitzat, tot i que l’Anthony i el Guillermo, en els minuts vuit i nou, haguessin pogut ampliar l’avantatge. El Sant Quirze poc a poc anava arribant a la portera del Iker, i gràcies a  dues faltes a la frontal de l’àrea han tingut les dues primeres ocasions de gol; totes dues han estat molt ben refusades pel Iker. A les acaballes de la primera part s’han vist tres ocasions més de gol, dues pels locals i una pels visitants: les dels locals ha estat obra del Roger, que amb un mà a mà amb el porter rival no l’ha pogut batre, i una del Ruben, amb un xut des de la frontal de l’àrea. L’ocasió dels visitants ha estat amb un xut llunyà, que primer el Iker, i després el Guillermo, han evitat el gol.
Amb el un a zero s’ha començar la segona part, però en els primers minuts, i amb un gran futbol, els Mercantilistes han sentenciat el partit. L’Anthony, amb dos gols i el Marc, que ha finalitzat amb un bon xut creuat una gran passada del Víctor, han posat el quatre a zero en el marcador. Això ha fet que l’equip jugues més còmode, hi s’ha començat a tocar la pilota amb molt criteri, i han arribat múltiples ocasions de gol més, de les quals quatre, han acabat amb gol. El Guillermo, en el minut trenta ha fet el cinquè després de robar una pilota, el Roger, ha fet el sisè amb un bon xut creuat, el Hugo, després d’un centre del Guillermo i un bon regat dins de l’àrea ha fet el setè, i el vuitè ha arribat al minut trenta-vuit mitjançant el Roger, amb un altre bon xut creuat.
Tres punts més, però el més destacat ha estat el joc i la confiança dels jugadors, que cada dia van a més. La pròxima setmana visitaran el cap de la Bòbila per enfrontar-se al Cerdanyola, equip situat a la meitat de la taula classificatòria; el partit es jugarà dissabte dinou a les dotze del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada