CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de gener del 2013

TOT I LES BAIXES, NOVA VICTÒRIA DEL PRE BENJAMÍ A



CE Mercantil 8-0 Cercle Sabadellès
Ruben 6’, 21’
Víctor 11’, 33’
Marc 23’, 25’
Anthony 27’, 37’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil afrontava la penúltima jornada de la primera volta amb moltes baixes; el Cristian, el Guillermo i el Roger, no han pogut jugar per malaltia. Aquests jugadors han estat substituïts pel Marc Garcia, del Pre Benjamí B, i el Toni Valverde, del Pre Benjamí D; cal destacar que tots dos jugadors han estat a l’altura dels seus companys. El partit no ha estat dels millors de la temporada en quan a intensitat i bon joc, però una vegada més, la qualitat dels nostres jugadors i el bon posicionament defensiu, han permès tornar a guanyar el partit per golejada, i una setmana més, ja en van tres de consecutives, deixar la porteria defensada pel Iker a zero.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Marc i el Garcia de defenses, el Víctor al mig, el Hugo i el Ruben a les bandes, i en punta l’Anthony; a la banqueta hi havia el Toni i el Cesc. Els primers minuts han semblat més un partit de tennis que de futbol, ja que la pilota anava d’una banda a l’altre del camp sense cap mena de control. Poc a poc, els locals han anat agafant la possessió de la pilota, i això els ha permès disposar de les primers ocasions de gol, com la paret entre el Hugo i el Víctor, que el primer no ha pogut acabar amb gol, o el centre de Ruben, que ningú ha arribat al remat. Al minut sis, el Ruben ha inaugurat el marcador, després d’agar un refús al interior de l’àrea. Poc després, al onze, el Víctor ha recuperat una pilota, i ell sol, amb un fort xut des de fora l’àrea, ha marcat el segon gol de l’equip. Fins al descans, el joc ha estat força lent, i pràcticament no s’han vist cap ocasió de gol; el Cercle, amb tota la primera part, ha arribat tres vegades, totes elles amb xuts des de la llarga distància, que el Iker, molt segur una setmana més, ha aturat sense dificultats.
EL Tercer quart, en quant a joc, ha estat el millor, i durant aquest deu minuts, s’han vist forces ocasions de gol, i el més important, s’ha sentenciat el partit amb quatre gols més. El primer ha estat obra del Ruben, que ha passada del Marc, ha controlat la pilota al interior de l’àrea, i amb molta tranquil·litat ha batut al porter rival. Els quart i cinquè gol han arribat de les botes del mateix jugador, el Marc; el primer gol ha estat en una jugada individual, i el segon un remat després d’una bona passada de l’Anthony. El deu blaugrana, també ha volgut sumar-s'he a la festa golejadora, i al minut vint-i-set ha fet el sis a zero en aprofitar una passada del Ruben. D’aquí al final del partit s’han disposat de bones ocasions, però tan sols dos han acabat al fons de la xarxa; el set a zero ha estat marcat pel Víctor amb una bona jugada individual, i el vuitè i definitiu gol la fet l’Anthony aprofitant una bona assistència del Cesc.
Esperem que la pròxima setmana l’equip ja estigui al complet i es poguí treballar bé per preparar l’últim partit de la primera volta, que serà ni més ni menys que al camp del Can Rull, equip amb el qual s’està empatat a punts en la segona posició de la lliga; esperem veure un gran partit i que els nostres jugadors estiguin totalment recuperats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada