CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 de febrer del 2013

TANQUEN UNA GRAN PRIMERA VOLTA AMB UNA DERROTA CONTRA UN MOLT BON RIVAL


Can Rull 1-0 CE Mercantil

El primer dissabte del mes de febrer es va jugar l’última jornada de la primera volta entre dos dels millors equips de la lliga, el Can Rull contra el Mercantil. El partit es va al matí en un camp molt difícil. El partit en general no va ser de moltes ocasions sinó més aviat de lluites al centre del camp i gran intensitat. 
El Club Esportiu Mercantil disposava d’una baixa important defensivament, el Cesc no va poder venir a jugar el partit i això no va permetre que l’equip del Genís i l’Albert poguessin rotar més els jugadors a les seves posicions naturals. Els blaus van sortit amb l’Iker de porter, el Guillermo de defensa dret, el Cristian de defensa esquerre, el Víctor de mig centre, el Hugo a la banda esquerre, el Marc a la banda dreta i l’Anthony de davanter. El Ruben i el Roger que tornaven després d’estar malalts estaven esperant a la banqueta.
El primer quart va ser el pitjor dels visitants i per culpa d’un error defensiu el Can Rull va completar un gran contraatac per posar l’únic gol del partit que donaria tres punts importants a l’equip local. Només havien passat setanta segons i els blaus ja estaven per sota al marcador, així que van haver de anar a remolc durant els quaranta minuts que restaven. Tres minuts més tard el Can Rull va tornar a avisar, però l’Iker va fer una gran parada i va evitar el segon gol del partit. A les acaballes dels primers deu minuts el Mercantil va tenir dues ocasions gaire bé consecutives. En la primera el Marc va marxar sol en velocitat i va xutar però en última instància un defensa local va enviar la pilota a córner. A la següent jugada el Marc va fer una bona passada enrere cap a el Hugo que va fer un xut forçat i la pilota la va agafar el porter.
Al segon quart els blaus van reaccionar una mica però tot i així la mala sort continuava després que al minut catorze el Roger provoqués un penal. El Marc va ser l’encarregat de llançar-lo però la pilota es va estavellar contra el pal. En aquests deu minuts tampoc no hi va haver gaires ocasions clares excepte un xut que va sortir fora del Can Rull.
A partir del tercer quart el Can Rull ja no va arribar a l’àrea dels blaus i això va permetre que els visitants provoquessin més oportunitats. Al minut vint-i-u després d’un refús de córner el Cristian va fer un xut potent que va marxar per sobre el travesser. Dos minuts més tard el Víctor va rematar de cap i malauradament va sortir desviat. Finalment un altre xut llunyà del Víctor no va entrar ja que el porter va fer una gran intervenció.
Quedaven deu minuts per remuntar aquest partit. L’últim quart va ser un allau per part del Mercantil. Durant el que faltava de partit els blaus no van parar d’atacar i atacar però ni els rebots els hi afavorien ni els xuts entraven. Tothom ho provava, el Roger, el Víctor, el Guillermo, el Marc ...
Finalment el Can Rull es va emportar els tres punts tot i patir de valent. Tot i aquesta derrota el Pre Benjamí A ha fet una molt bona primera volta amb quinze partits disputats, aconseguint dotze victòries, un empat i dues derrotes, s’ha sumat trenta set dels quaranta cinc punts en joc, i s’han marcat setanta gols (quatre coma sis gols per partit) i només s’han encaixat 10 ( zero coma sis gols per partit); és a dir, uns gran números. La posició actual de l’equip és la tercera i ara caldrà fer una gran segona volta per emportar-se el títol de lliga.

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada