CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 17 de febrer del 2013

GRAN INICI DE LA SEGONA VOLTA



UE Sabadellenca 0-9 CE Mercantil
Roger 24’, 30’, 31’, 39’
Marc 16’, 36’
Anthony 15’
Guillermo 20’
Hugo 38’

Aquest dissabte es va iniciar la segona volta del campionat de lliga de Pre Benjamins. Els jugadors del Genís, l’Albert i el Joaquim van oblidar tota la primera volta per concentrar-se en la segona. Els blaus van fer un gran partit de futbol superant la Sabadellenca tot i la gran intensitat que va posar l’equip local. Els visitants van sortir  amb el Iker, el Cesc, el Cristian, el Roger, el Ruben, el Hugo i l’Anthony. El Marc i el Guillermo estaven a la banqueta.
El primer quart del partit va ser el més avorrit ja que no hi va haver gols. Tot i així els Blaus que els va costar marcar un gol, van fer moltes ocasions que van desaprofitar. Ni l’Anthony, ni el Roger, ni el Cristian de falta directa van saber obrir el marcador. Així que els primers deu minuts van acabar amb empat sense gols.
A les acaballes del segon quart es van veure els primers tres gols del partit. El Marc va marxar en velocitat per la banda i li va deixar el gol fet a l’Anthony que només va haver de empènyer la pilota. El Mercantil ja guanyava zero a un. A la següent jugada també el Marc va fer una gran paret amb el Hugo i va fer un gran xut per marcar el segon pels  blaus. Al darrer minut de la segona part el Guillermo va posar el tres a zero.
La tercera part va ser ja clarament dominada per l’equip mercantilista. Els visitants van tocar la pilota com saben i van ampliar la distància amb un gol fet pel Roger que estava jugant de punta. L’ Iker es va avorrir durant tot el partit i només va intervenir en una acció sense conseqüències.
L’última part va ser la més fluixa dels locals. Els visitants es van bolcar a l’atac amb cinc gols més i un espectacle fantàstic. El Roger en va marcar tres més, el Marc un de córner olímpic i el Hugo un altre. L’Anthony va buscar la cirereta de pastís provant una mena de xilena que va tocar al travesser.
El Mercantil va acabar guanyant per zero gols a nou i va aconseguir els primers tres punts de la segona volta. Ara els Blaus ja pensen en el partit més transcendental de tota la temporada, que pot significar un avanç pel títol de lliga o dir pràcticament adéu a la temporada. El dissabte que ve tots a animar els Blaus contra el Sabadell Nord. 

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada