CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 9 de febrer del 2013

VICTÒRIA EN L’AMISTÓS AL CAMP DEL BADALONA



CF Badalona 4 - 7 CE Mercantil
Marc 6’, 18’, 23’
Guillermo 9’
Anthony 14’
Cristian 21’
Hugo 37’

Avui el Pre Benjamí A del CE Mercantil ha disputat un amistós contra el CF Badalona.
En els blaus hi ha hagut dos baixes importants, el porter Iker, que ha estat substituït pel Ruben, el porter dels blancs i el Víctor, que ha estat substituït pel Toni, també dels Blancs. El Roger també ha estat baixa, però aquest perquè ha anat a jugar un torneig a Manresa amb el Pre Benjamí Vermell. El partit ha servit per no perdre el ritme de competició, ja que aquesta setmana, les competicions de la Federació Catalana de Futbol, han fet descans.
En els primers minuts els nens del genis han sortit al camp una mica adormits i després d’un gol en contra al minut dos els blaus han reaccionat i s'han començat a despertar i en el sis, el Marc ha marcat amb una passada de Cristian. Més tard el mateix  Marc fent una paret amb el Guillermo, xuta i marca. Aprofitant la ratxa el Marc ho ha tornat a intentar centrant l’esfèrica, però no ha tingut sort i finalment ha anat fora.
A la segona part, que el Cesc havia canviat de posició ha intentat rematar però no hi ha hagut sort; al quart minut l'Anthony marca després duna bona centrada del Marc. Als dos últims minuts de la segona part, gracies a una gran assistència de l'Hugo, Marc ha tornat a colar l’esfèrica a la porteria.
Els Blaus han acabat la primera part amb un resultat favorable de d’un a quatre.
El Cristian ha iniciat la tercera part amb un gol de falta, al cap de dos minuts el Marc ha marcat un altre gol, aquest de falta; poc després l'Anthony ha cedit a Guillermo i falla i finalment Cesc roba i falla.
A la ultima part el resultat favorable ha fet que els nois del Genis sortissin una mica confiats i això ha estat aprofitat per l’equip contrari que ha marcat tres gols seguits. El Genis ha fet reaccionar els jugadors i després d’un corner tret pel Ruben, l’Hugo ha marcat el definitiu setè gol.
El pròxim dissabte, a les dotze al Municipal la Creu i contra la Sabadellenca, comença la segona volt del campionat, on el Pre Benjamí A, necessitarà fer, com a mínim, una volta igual de bona que la primera, per poder optar al títol de lliga.

Joaquim Nogues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada