CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 14 de juny del 2014

UN GRAN INICI – BENJAMÍ D


Oar Gràcia 2-8 CE Mercantil
Enric 16’, 38’, 39’
Marius 7’, 13’
Pau 2’
Èric 23’

El Benjamí D de la pròxima temporada fa una setmana que ja entrena, i aquest dissabte al matí ha jugat el seu primer partit. Ho ha fet al camp antic del CE Mercantil, el Municipal de Gràcia, on ara hi juga el seu rival d’avui, l’Oar Gràcia. Els locals eren dos anys més grans que els blaugranes, però aquests, amb un bon partit i especialment una gran primera part, han superat el rival amb un ampli resultat, dos a vuit.
Pel Mercantil han iniciat el partit el Iker a la porteria, a la defensa el Marc i el Diego, el Gerard estava al mig del camp, a les bandes hi havia el Pau i l’Èric, i en punta el Marius; a la banqueta estaven l'Izan i l’Enric.
El partit ha començat molt bé, i ja en el segon minut, el Pau, que avui debutava amb la samarreta blaugrana, ha fet el zero a un després d’una bona passada del Gerard. Quatre minuts més tard, l’Èric ha cedit la pilota al Gerard, que aquest arribant des del darrera ha fet el segon gol. I un minut més tard, el Marius, amb un xut sec des de la frontal de l’àrea ha fet el tercer. En el onze ha arribat el quart, marcat pel mateix Marius en rematar una passada de l’Enric. El mateix Enric ha estat l’autor del zero a cinc en una bona jugada individual. I abans d’acabar la primera part, el Marius ha cedit la pilota a l’Èric, perquè aquest fes el sisè gol. Cal destacar que l'Oar no ha creat perill, però en una de les poques arribades a l’àrea han tingut un penal, que ha estat aturat magníficament pel Iker.
La segona part ha estat totalment diferent, especialment el primers minuts, un el Mercantil no ha pogut sortir del seu camp, i els locals han fet el primer gol. Poc a poc s’han anat treien la pressió del rival, i en el trenta-vuit i en el trenta-nou, l’Enric amb dos gols ha donat tranquil·litat a l’equip. Tot i que el partit ja estava més controlat, el Gràcia, ha falta de quatre minuts pel final ha fet el segon gol, deixant el marcador amb el definitiu dos a vuit.

Hi ha molta feina per fer, però de moment s’ha començat bé aquesta nova etapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada