CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 1 de juny del 2014

VICTÒRIA PER TANCAR UNA BONA TEMPORADA – BENJAMÍ C


CE Mercantil 5-2 CF Matadepera
Arnau 9’
Ruben 19’
Filella 23’
Anthony 39’
Roger 40’

El Benjamí C del CE Mercantil ha tancat, aquest diumenge al matí amb la visita del Matadepera, la temporada, hi ho ha fet amb una nova victòria, fet habitual en la segona volta. L’equip ha acabat en quarta posició, ha estat el millor equip classificat amb jugadors de primer any; dels trenta partits, n’ha guanyat vint-i-un, tres empats i sis derrotes. Ha marcat cent trenta-dos gols, el cinquè equip amb més gols, amb una mitjana de quatre coma quatre gols per partit, i n’ha encaixat cinquanta-cinc, el quart amb menys, i amb una mitjana de un coma vuit gols. Per tant, podríem dir amb aquests números, que la temporada ha estat bona. Però no només són estadístiques, sinó que l’equip ha tingut una evolució molt bona, ja que al  principi de lliga, amb jugadors que quasi mai havien jugat junts, la cosa va costar, però poc a poc l’equip s’ha anat conjuntant, fins al punt d’aconseguir dotze victòries i un empat en els quinze partits de la segona volta. També el futbol que s’ha vist en molts partits, on els jugadors del Pol i el Genís han jugat força bé. No queda més que felicitar a tots els jugadors de l’equip.
El partit d’avui ha estat estrany, on sense tenir que anar al cent per cent, l’equip ha sumat tres punts més. No ha tingut gaire ritme, però els blaugranes han dominat la pilota, tot i que en els primers minuts, els visitants han disposat d’algunes accions per marcar. Tot ha canviat en el minut nou, quan l’Arnau, després d’una gran passada del Anthony, ha creuat la pilota hi ha fet el un a zero. Aquí el partit ha fet un gir, i el Matadepera ja no ha inquietat tant la porteria defensada per l’Aaron. En el divuit, el Ruben, amb una bona rematada a passada del Filella, ha fet el dos a zero. El tercer ha arribat en el divuit, hi ha estat marcat pel Filella amb un xut que ha entrat a la porteria per sota les cames del porter; amb aquest marcador s’ha arribat al descans.
La segona part ha estat més ensopida, menys en els últims deu minuts, on s’han vist quatre gols més; els dos primers han estat del Mercantil, anotats per l’Anthony, aprofitant un refús d’un xut del Roger, i en el quaranta, el mateix Roger en una jugada d’estratègia de corner tret pel Filella ha fet el cinquè. En el quaranta-tres ha arribat el primer gol visitant, en una clara acció de falta sobre l’Aaron. Quan ja tenia la pilota agafada, el davanter li ha donat un cop, i al caure se li ha escapat la pilota i el mateix davanter ha fet el gol a porteria buida. I en l’últim minut han fet el segon gol en una ràpida contra.
Tot i aquests dos gols, el Mercantil ha estat superior al rival i s’ha merescut sumar els tres punts.

La pròxima setmana l’equip jugarà el seu últim partit; serà en el torneig del Centenari del CE Mercantil i el rival el CD Montcada. Es jugarà el dissabte a dos quarts d’una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada