CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 31 de maig del 2014

GOLEJADADA PER ACOMIADAR LA LLIGA – BENJAMÍ D


CF Matadepera 3-8 CE Mercantil
Marc 28’, 3’, 38’
Ruben 6’, 22’
Andres 23’
Víctor 43’

El Benjamí D del CE Mercantil ha jugat aquest dissabte al migdia a Matadepera, l’últim partit de lliga; els joves jugadors blaugranes han aconseguit una nova golejada, aquesta vegada per tres gols a vuit. El partit ha estat semblant al de l’anada, on tot i el marge de gols, el resultat és curt per les ocasions que s’han vist. Tot i això, l’equip ha fet un bon tram final de lliga, on han golejat a rivals directes i això la permès acabar en quarta posició, sent l’equip de primer any millor classificat, amb set punts d’avantatge sobre el cinquè, el Jabac. S’han jugat trenta partit, amb vint victòries, quatre empats i tres derrotes. S’han marcat cent cinquanta-dos gols, una mitja de cinc coma un gols per partit, i s’han encaixat seixanta-nou, dos coma tres per partit. En resum, un any més i ja en van tres amb aquests jugadors, s’ha realitzat una gran temporada.
El partit ha estat monopolitzat pel Mercantil, on han tingut la possessió de la pilota, han creat infinites ocasions de gol, i només han concedit cinc al rival, tres de les quals han acabat amb gol. El primer gol no ha tardat en arribar, ha estat al minut sis i marcat pel Ruben amb un xut creuat després d’una excel·lent passada del Guillermo. En els següents minuts l’equip ha disposat de moltes ocasions de gol, algunes d’elles claríssimes, però la falta d’encert i les  grans aturades del porter rival, han impedit més gols. Per contra, en el tretze i en la segona ocasió de gol dels locals ha arribat el un a un. No ha estat fins als vint-i-dos, que en una jugada amb molts rebots, el Ruben, amb col·laboració del defensa ha fet el un a dos; i un minut més tard, el Víctor, després d’una bona internada per la banda dreta, ha cedit al gol a l’Andres, que feia el un a tres, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Només iniciar-se la segona part, el Matadepera ha retallat distàncies, però un minut més tard, el Marc, amb un toc de qualitat per sobre del porter, han fet el dos a quatre. En el trenta-quatre i després d’un bon xut del Guillermo, el Cristian ha estat molt atent al refús, i amb un xut des del interior de l’àrea, ha fet el cinquè gol. En el trenta-set han arribat els dos minuts del Marc, que amb dues bones accions ha fet dos gols, el sisè i el setè. En la següent jugada, una errada en la sortida de la pilota, ha provocat el tercer gol dels locals. El partit estava sentenciat, però faltava la guinda del pastís, un gol d’estratègia per tancar la lliga; ha estat en un corner tret pel Ruben i molt ben rematada de cap pel Víctor.
Ha estat el meu últim partit de lliga amb aquest equip, i només tinc que bones paraules per tots els jugadors; la pròxima setmana serà el comiat definitiu en el Torneig del Centenari del CE Mercantil, on es jugarà contra l’Escola de futbol Montcada; el partit serà el dissabte a un quart d’onze.
Per acabar vull destacar dues coses; la primera és donar-li les gràcies al Ruben per dedicar-me el gol, ja que tant ell com jo sabem el que ha treballat aquest any i ha vegades no li he donat els minuts que es mereixia, però tot i així sempre ha tingut un somriure per mi, i això no té preu. Gràcies Ruben per la teva confiança.

La segona va relacionada amb la fotografia, on surto amb el Marc, que avui ha jugat el seu últim partit com a jugador del CE Mercantil. Al Marc està amb mi des de que té quatre anys, l’he vist créixer com a jugador, i també com a persona. Estic molt orgullós d’ell, ja que sempre ha confiat amb mi, i la seva evolució com a jugador ha estat espectacular, per tant, només puc desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa. Et trobaré a falta Marc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada