CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de maig del 2014

VICTÒRIA PER RECUPERAR LA CONFIANÇA – BENJAMÍ D


UE Castellbisbal 3-5 CE Mercantil
Víctor 3’, 47’
Ruben 9’
Guillermo 22’
Xavi 38’, 47’

Després de dos empats seguits, el Benjamí D del CE Mercantil ha tornat ha guanyar, hi ho ha fet al camp de l’equip que a la primera volta el va deixar sense liderat abans de marxar de vacances de Nadal, el Castellbisbal; el partit no ha estat gaire diferent al de l’anada, però el que si ha canviat és l’encert de cara a gol pe part blaugrana.
El partit ha començat molt bé, ja que en tercer minut de joc, el Víctor, amb un fort xut, ha marcat el un a zero. Poc després, i en el primer llançament dels locals, ha arribat l’empat; el gol ha estat de falta directe. En el nou, el Ruben, ha passada del Víctor ha fet el un a dos, però en el dotze, el Castellbisbal ha tornat a empatar, aquesta vegada amb un xut llunyà que ha entrat per l’escaire. Això no era tot, ja que en el dinou, i amb un altre llançament de falta, els locals s’han posat per davant. El curiós, és que aquest era el tercer i últim xut dels locals en tot el partit en la porteria del Iker; cal dir, que en els tres gols, el porter blaugrana no ha pogut fer res per evitar que la pilota acabes al fons de la xarxa. Per sort, el Guillermo, ha refús d’un xut del Xavi, ha fet l’empat a tres. Tothom que hagués vist la primera part, segurament no s’explicaria com el partit ha acabat tres a tres, i no pels tres únics xuts dels locals, sinó per les moltes ocasions que han creat els visitants, com el travesser del Guillermo, la ocasió del Víctor dins de l’àrea petita, el mà a mà del Marc o les dues del Xavi, que han acabat amb grans parades del porter. L’equip seguia amb la tònica de les dues últimes jornades, moltes ocasions, pocs gols a favor, i cada vegada que l’equip contrari xutava a porteria, acabava amb gol.
La segona part, el domini del Mercantil encara ha estat més gran, però potser no s’han vist tantes ocasions de gol, però les més importants, han acabat al fons de la xarxa; el tres a quatre ha estat obra del Xavi, amb un xut des de la banda esquerra a passada del Víctor. I el tres a cinc definitiu, que donava la tranquil·litat, ha estat marcat també pel Xavi en una jugada individual.
Tres punts molt, molt importants per la moral dels jugadors i cos tècnic, ja que en les últimes setmanes han estat molt qüestionats, i necessitaven els tres punts per silenciar algunes veus procedents de la grada.

Gràcies equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada