CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 27 d’abril del 2014

NOVA GOLEJADA; NOVA VICTÒRIA - BENJAMÍ C


CE Berga 2-8 CE Mercantil
Filella 19', 28', 35'
Roger 23', 24'
Arnau 27', 45'
Anthony 25'

El Benjamí C del CE Mercantil s'ha desplaçat, aquest diumenge al matí fins a Berga, per jugar la vint-i-cinquena jornada de lliga. L'expedició estava convocada a les vuit menys vint, per agafar l'autocar i desplaçar-se fins la capital del Berguedà.
Durant el viatge els jugadors han estat jugant amb els seus aparells electrònics, tabletes, consoles portàtils, etc, però una vegada allà, l'equip s'ha concertat per disputar el matx.
El partit ha començat hi ha acabat amb un clar domini blaugrana, però els primers minuts no han estat fàcil, tot i les nombroses i clares ocasions dels visitants, que no han sabut transforma-les, i convertint al porter rival en el protagonista d'aquests primers minuts; per contra, els locals, en la primera ocasió que han disposat, no han fallat, hi han posat el un a zero en el marcador. El Mercantil ha seguit igual, dominant la pilota i jugant força bé, però l'empat ha tardat en arribar, li no ha estat fins al minut dinou, que el Filella, amb un espectacular xut ho ha fet. L'alegria ha durat poc, ja que en el vint-i-tres, i en la segona arribada del Berga, han fet el dos a un. Quedava poc pel descans, quan han vingut els dos minuts del Roger, on ha marcat dos gols hi ha permès a l'equip marxar al descans amb avantatge en el marcador. El primer l'ha fet amb un bon xut després d'un corner, i el segon ajustant un xut a la base del pal.
La segona part ha estat igual, amb un clar domini blaugrana, però amb una clara diferència; l'encert de cara a gol. L'Anthony en el primer minut de la represa ha fet el quart, i dos minuts més tard ha centrat perquè l'Arnau de cap fes el cinquè. El sisè i el setè gol han estat obra del Filella; el primer amb un bon llançament de falta i el segon, que era el tercer gol seu, amb un potent xut des de la frontal de l'àrea. L'Arnau, amb un remat amb planxa a centrada de l'Anthony, ha tancat la golejada.
L'equip ha tornat amb tres bons punts i després depassar un bon matí junts.

La pròxima setmana l'equip rebrà al líder; el partit es jugarà el dissabte a dos quarts de dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada