CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 d’abril del 2014

S’ESCAPEN DOS PUNTS EN L’ÚLTIM SOSPIR - BENJAMÍ D


CE Mercantil 1-1 Natació Terrassa
Víctor 11’

Aquest dissabte vint-i-sis d’abril s’ha disputat la jornada vint-i-cinc pel Mercantil. L’equip venia d’un empat davant el Can Fatjó i volia retrobar-se amb la victòria com a locals. Malauradament no ha estat possible.
Al principi del partit s’ha fet un minut de silenci per la mort ahir de Tito Vilanova després d’una lluita contra una malaltia molt cruel.
Instants després s’ha produït la sacada inicial amb l’Iker a la porteria, el Cristian i el Julen com a centrals, l’Hugo al mig, el Rubén i el Marc a les bandes i el Victor en punta. El Cesc, l’Andrés i l’Eric s’esperaven a la banqueta, i el Guillermo no ha pogut venir.
El primer quart ha estat fluït. No hi havia un dominador clar de la possessió, però els locals estaven molt segurs a darrere i gràcies a això el Natació Terrassa no ha disposat d’ocasions clares de gol. L’Iker ha fet una bona aturada a un xut llunyà però poca feina més ha tingut. En canvi, l’equip mercantilista ha tingut tres oportunitats, i les tres han estat del Victor (molt actiu en els primers minuts). A la tercera ocasió, (minut onze) ha fet un bon retall dins l’àrea després d’una assistència del Rubén i ha creuat la pilota amb la cama esquerra per fer el primer gol del partit. El Benjamí D dominava en el marcador per un gol a zero i l’àrbitre senyalava la finalització dels primers dotze minuts.
El segon quart ha estat molt més travat. Cap dels dos equips era capaç d’arribar amb cert perill a la porteria rival. Tot i el poc joc combinatiu per part dels dos conjunts, el Mercantil ha disposat de més qualitat d’ocasions. El Victor ha provat un xut potent de falta directa però el porter visitant la desviat amb certs problemes a corner. Minuts més tard l’Andrés, que havia entrat al camp a l’inici d’aquest quart, ha fet dos xuts. El primer s’ha estavellat contra el pal i el següent ha sortit massa creuat. Continuava l’avantatge per la mínima a la mitja part per un a zero.
El tercer quart ha estat molt més intens. L’equip local buscava incisivament el gol de la tranquil·litat però el porter ha protagonitzat moltes aturades. Als primers instants d’aquest tercer quart el Marc, jugant de davanter, ha fet dues bones jugades per banda, però les dues les ha pogut refusar el porter. A continuació l’Hugo ha fet una bona passada al Andrés però el seu xut també l’ha aturat el porter rival. L’Eric també ho ha provat des de lluny i l’Hugo ha fet un xut desviat. No hi havia manera de col·locar la pilota al fons de la xarxa i això s’ha pagat a l’últim quart.
Restaven dotze minuts de partit i la victòria momentània era pel Mercantil, però el Natació volia empatar de qualsevol manera. El Cristian ha realitzat un llançament llunyà que ha topat altra vegada amb el porter. El Mercantil estava una mica insegur amb la pilota i el Natació en una jugada ofensiva ha aconseguit treure’n una falta a la frontal de l’àrea molt perillosa. Els visitants no han desaprofitat la ocasió i han empatat a un a falta de quatre escassos minuts pel final. No hi ha hagut reacció possible ja que en aquests quatre minuts cap dels dos equips ha aconseguit tornar a marcar. D’aquesta manera s’ha arribat al final del partit i altre cop el Benjamí D ha empatat.

La setmana que ve partit a domicili davant el Castellbisbal dissabte a les onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada