CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 d’abril del 2014

BON PARTIT I TRES PUNTS MÉS – BENJAMÍ D


CE Mercantil 8-1 UE Rubí
Marc 27’, 34’, 39’
Guillermo 26’, 41’
Víctor 1’
Iker 47’
P.P 11’

Segona victòria consecutiva del Benjamí D del CE Mercantil; els joves jugadors blaugranes, després de la seva mala ratxa, avui, al Municipal Arrahona – Merinals, han obtingut la seva segona setmana consecutiva sumant de tres en tres, i a més, ho han fet amb un gran partit. El rival, el Rubí, equip situat en la zona baixa de la classificació, només ha pogut plantar cara durant els primers vint-i-quatre minuts, però en la segona, els locals, amb molt encert i bon futbol, han passat per sobre, hi han aconseguit un bon resultat, vuit a un, i tres punts més, que el deixen cinquè a dos punts del quart classificat.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker a la porteria, el Cristian i el Julen a la defensa, el Hugo al mig del camp, a les bandes el Marc i el Ruben, i en punta el Víctor; a la banqueta hi havia el Cesc i el Guillermo.
El partit ha començat amb un matiner gol, ja que el Víctor ha aprofitat una gran passada del Hugo, per amb molta tranquil·litat, fer el primer gol del partit. Els següents minuts han estat força igualats, i tan sols un xut llunyà del Julen ha creat perill per part local; per part visitant, una aïllada acció de contraatac, ha acabat amb el un a un. Això ha fet créixer a l’equip visitant, però tan sols ha durat dos minuts, el temps que ha necessitat l’equip per fer el dos a un, gol marcat en pròpia porteria després d’una jugada de corner. El partit, fins la mitja part, ha seguit força igualat, tot i que les jugades d’atac del Guillermo, una amb un fort xut, i l’altre amb un llançament directe de corner, un xut del Víctor o un travesser del Hugo, haguessin pogut ampliar l’avantatge en el marcador. El Rubí també ha creat accions de perill, però entre la bona defensa i un gran Iker, el resultat no s’ha mogut.
La segona part ha estat totalment dominada pels blaugranes, que ja al segon minut de la represa han marcat el tercers, en una jugada d’estratègia de corner; el Marc la centrat i el Guillermo, amb un gran remat, ha marcat el gol. Un minut més tard i després d’una bona assistència del Ruben, el Marc ha fet el quart i el primer del seu hattrick; els altres dos, el cinquè  i el sisè, els ha fet als minuts trenta-quatre i trenta-nou. El segon gol a traves d’una bona assistència del Cesc i el tercer amb una altre gran assistència, aquesta vegada del Guillermo. El mateix Guillermo, ha marcat el setè gol, quan el Marc li ha tornat l’assistència. El Víctor i el Hugo, han tingut la opció de fer el vuitè, però aquest gol ha estat marcat pel nostre porter Iker, que ha falta d’un minut pel final del partit, ha estat l’encarregat del llançar un clar penal comés al Guillermo; el Iker, una mica nerviós, no ha fallat hi ha marcat el seu primer gol de la temporada; tot l’equip s’ha bolcat sobre d’ell per felicitar-lo. Sense dubte, ha estat el moment del partit.

Ara toca recuperar i preparar el complicat desplaçament de la pròxima setmana, on l’equip visitarà el camp de l’Olímpic Can Fatjo; el partit es jugarà el dissabte a dos quarts de dotze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada