CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 29 de març del 2014

TORNEN A GUANYAR TRES JORNADES DESPRÉS – BENJAMÍ D


UE Castellar 3-4 CE Mercantil
Pol 13’, 22’
Andres 5’
Víctor 26’

El Benjamí D del CE Mercantil s’ha retrobat aquest dissabte al matí amb la victòria, després de tres jornades sense fer-ho, dos derrotes i un empat. El partit no era fàcil, tot i la classificació del rival, ja que físicament, el Castellar és molt poderós, però l’equip ha lluitat, ha sabut patir i finalment s’han aconseguit els tres punts que els col·loquen a tan sols dos punts del tercer classificat, havent jugat ja contra tots tres equips. El partit ha estat dur, i tot i que sempre s’ha anat per davant, pe partit no s’ha vist guanyat fins que l’àrbitre ha xiulat el final. Aquesta victòria, no només val tres punts, sinó que val molt més, ja que els jugadors segur que han recuperat la confiança i han vist que poden tornar a guanyar.
El Ce Mercantil ha iniciat el partit amb el Sergio sota pals, el Pol i el Cesc a la defensa, el Hugo al mig del camp, l’Andres i el Guillermo a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta hi havia el Julen, el Ruben i el Marc.
Les primeres accions d’atac han estat monopolitzades pel Mercantil, i l’Andres, el Guillermo, i el Víctor han disposat d’ocasions, però no ha estat fins el minut cinc, que l’Andres ha fet el zero a un. El partit ha seguit igual, fins que en un corner i en la primera ocasió que el Castellar arribava a la porteria del Sergio, han empatat el partit. El gol no ha afectat, ja que quatre minuts més tar, el Pol, amb una gran jugada personal, ha fet el dos a un. El partit estava boig, i en una altre acció aparentment sense perill, ha acabat amb el dos a dos. El Pol, dos minuts més tard ha tornat ha avançar al Mercantil, amb un bon xut des de la frontal de l’a`rea, i el Ruben, i el Marc, han tingut dues bones accions abans de finalitzar la primera part, però el porter del Castellar ha estat molt bé, i o ha permès veure el quart gol del partit per part blaugrana.
La segona part ha començat amb el dos a quatre, anotat pel Víctor amb una bona assistència del Hugo. El partit estava a les mans del Mercantil, i en el següents minuts s’han vist bones accions, i moltes d’elles han acabat amb clares ocasions de gol, però seguint la tònica de les últimes jornades, la pilota li costa entrar, i les accions del Cesc, l’Andres ,una d’elles molt clares, i les del Víctor, no han acabat amb gol; per contra, el Castellar si que ho ha fet al minut trenta, i això ha provocat uns últims minuts d’infart, però l’equip ha aguantat bé, i s’emporta a casa una important victòria.

La pròxima setmana l’equip rebrà el Rubí, el partit serà dissabte a les dotze i vint del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada