CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 9 de març del 2014

PATACADA IMPORTANT DAVANT UN RIVAL MOLT FÍSIC – BENJAMÍ D


Cercle 6-1 CE Mercantil
Víctor 31’

El dissabte vuit de març després del descans de lliga anterior, es va disputar un partit molt important i complicat entre el tercer i el quart classificat del campionat. El Mercantil jugava a domicili al camp del Cercle on les mides del terreny de joc eren considerablement petites. El Mercantil necessitava una victòria per allunyar-se del Cercle i assegurar la tercera posició, i per no despenjar-se dels dos primers classificats.
Els visitants van sortir al camp sense l’Iker ja que estava lesionat. El Sergio el va substituir sota pals, el Cristian i el Julen situats a l’eix defensiu, l’Hugo de mig centre, la banda dreta la va ocupar el Rubén, la esquerra el Guillermo i com a davanter centre hi havia el Marc.
Només començar el partit el Cercle va fer un centre enverinat al primer pal i el Sergio no va poder atrapar la pilota. Un a zero a favor dels locals. Tot i així, el Mercantil no es va rendir de cap de les maneres ja que després de la sacada de centre l’Hugo va fer una gran passada al Guillermo i aquest va fer una vaselina que va desviar el porter. Al minut cinc el Cercle va ampliar diferències fent el dos a zero. I sense capacitat de reacció dels visitants, l’equip local, que estava molt ficat dins del partit, va fer el tercer gol per culpa d’un rebot en la defensa mercantilista que va enganyar al Sergio. Set minuts de joc i el marcador ja era de tres a zero, bastant inesperat. Tot i així, abans de la finalització del primer quart, l’Hugo en va tenir dues de clares, primer amb un remat de cap que va marxar alt i a continuació amb un xut de falta desviat. El Sergio també ho va provar des de molt lluny amb un xut potent fregant el travesser.
El segon quart va ser més igualat però tot i així el marcador no es va poder moure. Menys d’un minut quan el Joan va assistir a l’Andrés i aquest no va saber anotar el gol. El Cercle es va saber tancar darrere aguantant la sortida de la pilota dels blaugranes. Però els visitants no van saber crear joc per anotar el primer gol. El Joan ho va intentar dues vegades però els seus xuts van marxar desviats. Al descans del partit continuava el tres a zero a favor dels locals.
El tercer quart va ser d’escàndol. El Cercle es va salvar d’una remuntada que es veia a venir. Però no va ser possible perquè els pals ho van evitar. En els primers vint segons el Joan va xutar dues vegades seguides, el primer d’ells el porter el va aturar dins dels tres pals però l’àrbitre no va dir res, i a continuació ell mateix va tornar a xutar i la pilota va impactar al travesser. Pocs instants després el Rubén ho va provar però la pilota va tornar a anar al pal. Però això no era tot. El Marc també va fer un bon xut creuat i la pilota altra vegada al pal. I al minut trenta-quatre, el Victor per fi va poder escurçar diferències fent el tres a un.
Quedaven dotze minuts i la remuntada encara era possible. Però la patacada va arribar en menys d’un minut quan el Cercle va fer el quatre a un. Poc després l’àrbitre va xiular un penal incomprensible però el Cercle el va fallar. Tot i així, l’equip ja no va poder donar més i el Cercle ho va aprofitar per ampliar el marcador fins a un sis a un final.
Ara a oblidar aquest entrebanc important i a intentar seguir competint com més millor. La setmana que ve partit altre vegada a fora davant del Sant Cugat.


Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada