CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 29 de març del 2014

S’ACABA LA BONA RATXA – BENJAMÍ C


CE Mercantil 1-5 Sant Cugat
Roger 19’

S’ha acabat la ratxa de sis victòries consecutives del Benjamí C del CE Mercantil; aquest matí, amb la visita del segon classificat i quatre punts per sobre dels blaugranes, el Sant Cugat, els jugadors del Pol i el Genís han caigut derrotats després de sis jornades consecutives guanyat. El Sant Cugat ha dominat el primer i l’últim quart, mentre que els altres dos, tot i que el domini no ha estat tan clar, els locals han portat el pes del partit. Fins al un a tres, el partit podia caure de les dues bandes, però aquest gol ha enfonsat als locals, i això ha permès als visitants, guanyar còmodament el partit. No cal alarmar-se, ja que l’equip està bé i aquesta derrota podia ser previsible; ara toca aixecar-se i preparar la visita al camp del tercer classificat.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Aaron sota pals, l’Aitor, el Pol i el Marc a l’eix de la defensa, l’Arnau al mig, i el Ruben i el Roger en punta; a la banqueta hi havia l’Àlex, el Sander i l’Anthony.
El Sant Cugat ha començat molt fort, i després de dues tímides ocasions, al minut nou ha aprofitat una errada defensiva per fer el zero a un. Els següents minuts han seguit igual, fins que el Roger ha estavellat una pilota al travesser; aquí el partit ha començat a canvia runa mica, i els blaugranes han dominat els següents minuts, tot i que en el tretze, i després d’una clara ocasió del Sander, el Sant Cugat amb una bona contra a fet el segon. Però el Roger, força bé durant tot el partit, amb un gran xut des de fora l’àrea i amb l’esquerra, la seva cama no hàbil, ha fet el un a dos. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. La segona part ha començat bé ja que s’ha vist a un Mercantil fort i un Sant Cugat que no s’havia que fer, si defensar o anar a buscar el tercer. Això ha permès veure algunes ocasions de gol, com les dues del Pol, o un xut llunyà de l’Arnau. Però en el minut trenta-cinc ha arribat la jugada que ha decantat el partit; una acció al mig del camp, el Mercantil ha perdut la pilota, el davanter rival ha guanyat l’esquena a la defensa i ha batut a l’Aaron, posant el un a tres en el marcador. Aquí s’ha acabat el partit, i els últims minuts l’equip no ha estat bé, hi ha encaixat dos gols més, amb el quals s’ha tancat el partit amb un resultat massa ampli pel vist sobre el terreny de joc, un a cinc.
Com s’ha dit abans toca aixecar-se i seguir treballant igual de bé que fins ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada