CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de març del 2014

UN EQUIP INTRECTABLE – BENJAMÍ C


CE Mercantil 9-0 PB Castellbisbal
Ruben 10’, 33’, 37’
Marc 22’, 25’, 27’
Aaron 8’
Arnau 11’
Roger 14’

El Benjamí C del CE Mercantil segueix intractable, i aquest dissabte al migdia al Municipal Arrahona – Merinals, ha obtingut la seva sisena victòria consecutiva; l’última de la primera volta i les cinc primeres de la segona, és a dir, ara mateix, si només contem la segona volta, els blaugranes serien líders de la classificació. L’equip està a un bon nivell, juga força bé a futbol, marca molt gols i n’està encaixant molts pocs. Els jugadors han fet un gran canvi, començant pels entrenaments i demostrant jornada darrera jornada, que estan creixent. Cal estar satisfets d’aquest equip i ja tenim ganes de jugar contra els equips que es tenen per sobre per demostrar realment on està l’equip. El partit d’avui ha estat dominat per complet pels locals, que amb bon futbol i nou gols s’han imposat als seus rivals. Ara mateix l’equip està en el quart lloc, a vuit punts del líder i a quatre del tercer.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Aaron sota pals, el Toni, l’Aitor i l’Aleix en defensa, el Marc al mig del camp, i en punta l’Arnau i el Ruben; a la banqueta hi havia el Pol, el Roger i el Filella.
El partit ha començat molt bé, ja que el Toni, el Marc i l'Arnau han tingut bones ocasions, però en el vuit, el nostre porter Aaron, de porteria a porteria, ha fet el un a zero. Poc després, en el deu i aprofitant un refús, el Ruben ha fet el segon, i l’Arnau, en el onze, amb un xut creuat demostrant la seva qualitat ha fet el tercer. El Roger, en el catorze, ha fet el quart rematant de cap una jugada d’estratègia de corner. Abans del descans s’han vist bones ocasions, però el cinquè no ha arribat fins al minut vint-i-dos, obre del Filella amb un bon xut des de la frontal de l’àrea.
La segona part ha començat molt bé, i el Filella, en la primera acció, d’estratègia a la sacada inicial, ha fet el sis a zero. El mateix jugador, tres minuts més tard ha fet el setè amb un potent i creuat xut. El Ruben, en el trenta-tres a fet el vuitè, i en el trenta-set ha completat el seu hattrick amb un bon gol. L’equip, tot i el plàcid partit ha jugat amb una gran intensitat, i els nou gols, mirant les ocasions de gol, s’han quedat un pel curts.

La pròxima setmana l’equip jugarà contra el Can Trias; el partit serà al seu camp el dissabte a dos quarts de deu del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada