CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de març del 2014

BONA VICTÒRIA CONTRA UN BON RIVAL – BENJAMÍ C


CE Mercantil 5-3 Gimnàstic Manresa
Roger 12’, 43’
Alessandro 27’, 28’
Anthony 46’

El Benjamí C del CE Mercantil segueix intractable en aquesta segona volta, i aquest dissabte al migdia, davant del rival que el segueix a la classificació, el Gimnàstic de Manresa, ha sumat una nova victòria. Els jugadors del Pol i el Genís estan fent una gran segona volta, on de moment s’han guanyat tots els partits i a més, s’han millorat tots els resultats de la primera volta de la lliga. Avui el partit ha començat bé, però els manresans, amb cinc bons minuts, han capgirat el marcador; l’equip no s’ha vingut a baix, i amb una bona segona part, s’ha remuntat i s’ha deixat el marcador amb el cinc a tres final. Llàstima dels punts perduts en la primera volta en partit on s’hagués hagut de guanyar, sinó, aquest equip estaria lluitant pel títol de lliga.
El CE Mercantil ha començat el partit amb l’Aaron de porter, l’Aitor, el Pol i el Marc a la defensa, l’Arnau al mig, i en punta el Ruben i el Roger; a la banqueta hi havia el Toni, l’Aleix, l’Anthony i l’Alessandro.
El partit ha començat molt igualat, amb un parell d’ocasions per cada equip, però en el dotze i després d’un refús, el Roger, amb un bon xut, ha fet el un a zero. Seguidament, l’Arnau i el Ruben han tingut dues ocasions, però les dos han acabat a fora. Ja a les acaballes de la primera part, el Nàstic ha tingut un parell d’ocasions, la primera en un corner, on entre el porter i la defensa s’ha tret la pilota, però en la segona, i última jugada de la primera part, han robat una pilota, s’han plantat dins l’àrea i han superat a l’Aaron, empatant el partit.
La segona part no ha començat bé, ja que amb una altre contra, els visitants han fet el un a dos. El gol no ha enfonsat als locals, que amb el seu joc han intentat empatar, i ho han aconseguit mitjançant el Sander, que després d’un refús d’una falta d’ell mateix, amb un fort xut, ha tornat la igualada al marcador. En el quaranta, el mateix Sander ha fet el tres a dos, amb un altre bon xut; i en el quaranta-tres, una gran jugada individual del Roger per la banda dreta, ha acabat al fons de la xarxa; aquest gol semblava sentenciar el partit, però dos minuts més tard i en un corner, els manresans han fet el quatre a tres. Tot semblava indicar que es patiria fins al final, però en el quaranta-sis, l’Anthony amb un magnífic xut, ha fet el definitiu cinc a tres.

La pròxima setmana l’equip rebrà la Penya Blaugrana Castellbisbal; ,el partit es jugarà de nou a casa i a dos quarts d’una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada