CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 23 de febrer del 2014

BONA VICTÒRIA A MANRESA – BENJAMÍ C


CE Manresa 1-2 CE Mercantil
Anthony 30’
Arnau 40’

El Benjamí C del CE Mercantil s’ha desplaçat aquest diumenge al migdia fins a Manresa per afrontar la divuitena jornada de lliga; el rival que esperava era el CE Manresa, equip que en la primera volta va guanyar el partit, però avui els blaugranes, han tornat a Sabadell amb els tres punts guanyant pel mateix resultat que ells ho van fer a l’anada, un gol a dos. Amb aquesta victòria, l’equip es col·loca cinquè, superant al rival d’avui, i a tres punts del quart.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Aaron sota pals, el Toni, el Marc i el Pol a la defensa, l’Arnau al mig, i el Roger i l’Anthony en punta; a la banqueta estaven l’Aitor, l’Aleix, el Ruben i el Hugo.
La primera part ha estat molt sosa, al menys en quant a ocasions de gol; tots dos equips han estat millor defensivament que ofensivament, i només s’han vist dues arribades per equip. Els locals, amb un xut fora i un altre aturat per l’Aaron, i els visitants amb una del Ruben que s’ha estavellat al lateral de la xarxa i amb una jugada d’estratègia en la sortida d’un corner, que el Marc no ha arribat a rematar.
La segona part ha estat molt més activa, i tot i que no s’han vist grans ocasions, si que s’ha trepitjat més l’àrea, i això ha permès veure els tres gols que han deixat el marcador amb el un a dos final. Els blaugranes han marcat primer, en una jugada del roger per la banda dreta, ha centrat, i l’Anthony, amb un excel·lent remat de cap, ha fet el zero a un. Sis minuts més tard, el Manresa, en un mal refús de la defensa blaugrana, ha empatat el partit; i quan tot semblava que els dois equips es conformarien amb l’empat, el Roger, amb una jugada per la banda esquerra, ha cedit la pilota a l’Arnau, que aquest amb un suau toc amb la seva cama esquerra, ha enviat la pilota al fons de la xarxa, fent el un a dos. El Manresa ho ha intentat en els últims minuts, però l’equip ha sabut defensar bé, i han s’ha aconseguit una nova victòria, la tercera de forma consecutiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada