CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de febrer del 2014

VICTÒRIA EN ELS ÚLTIMS INSTANTS EN UN COMPLICAT CAMP – BENJAMÍ D


UE Sabadellenca 2-3 CE Mercantil
Andres 26’
Joan 38’
Víctor 46’

Tres punts molt patits són els que ha aconseguit aquest dissabte al matí el Benjamí D del CE Mercantil; els blaugranes han visitat un dels camp més complicats, el Municipal de la Creu, on hi juga la UE Sabadellenca. L’ambient fa que els jugadors de casa surtin més posats que els visitants, i també que els àrbitres surtin amb por, com ha estat el cas d’avui, que a part de no xiular dos clars penals, ha permès que la Sabadellenca marques els seus dos gols amb clars fora de joc. Per arrodonir-ho a tret targeta groga a un dels nostres jugadors. Mai, en aquest bloc, es parla dels àrbitres, però avui si que s’ha de fer, perquè la seva actuació, a part de l’actitud xulesca amb els nostres jugadors, s’ha de comentar, i intentar que no torni a passar. En el que es refereix al partit, el Mercantil no ha existit en la primera part, i en la segona no s’ha jugat bé a futbol, però s’han creat ocasions de gol i gràcies això més les ganes dels blaugranes s’han aconseguit tres punts més. La Sabadellenca, durant la primera part, no ha creat gaire perill, el gol i poc més; en canvi, a la segona, i aprofitant que els visitants jugaven amb un defensa, han tingut opcions a la contra, però tan el Iker com el Sergio, han estat força bé.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Julen i el Cesc a la defensa, el Hugo al mig, acompanyat a les bandes pel Ruben i el Guillermo i el Marc en punta; a la banqueta estaven el Sergio, el Cristian, l’Andres, el Víctor i el Joan.
En la primera ocasió de gol que han tingut els locals, i en un clar fora de joc, s’han posat per davant en el marcador; poc després, el Marc ha passada del Guillermo ha xutat alt, en el vuit, una falta llunyana del Hugo, i tres cornes seguits executats pel Víctor i el Hugo, han estat tot el perill Mercantilista durant la primera part. La segona ha començat amb una bona parada del Iker, i poc després, l’Andres ha aprofitat una assistència del Guillermo per empatar el partit. Però quatre minuts més tard, i en un fora de joc encara més clar que el primer, la Sabadellenca s’ha tornat a posar per davant. Aquí s’ha decidit passar a jugar amb un defensa i dos puntes; tot i les contres dels locals, ha funcionat, i el Joan en el trenta-vuit, a la sortida d’un corner, i el Víctor en el quaranta-sis aprofitant una errada del defensa, han marcat, han remuntat el partit i s’ha guanyat.

La pròxima setmana l’equip rep el cuer de la lliga, el San Lorenzo; el partit es jugarà el dissabte a dos quarts d’onze a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada