CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 9 de febrer del 2014

DERROTA EN EL DERBI SABADELLENC – BENJAMÍ D


CE Mercantil 1-3 CE Sabadell
Víctor 31’

El Benjamí D del CE Mercantil ha començat la segona volta tal i com va començar la primera, és a dir, perdent el derbi de la ciutat de Sabadell; aquesta vegada, el resultat no ha estat tan ajustat com a l’anada, ja que els blaugranes han caigut derrotats per un gol a tres. El Sabadell, en dos minuts, el sis i el set, s’ha posat zero a dos, i aquesta llosa ha estat massa gran pels locals, que tot i que en el trenta-un han escurçat distàncies, hi han tingut opcions d’empatar, el Sabadell, en el trenta-cinc ha fet el tercer i definitiu gol. Els visitants han estat superiors en la major part del partit, han tingut més la pilota hi han creat més perill que els locals, per tant, podem dir que el resultat ha estat just. S’ha perdut un partit, però no la lliga, ja que queden catorze jornades per recuperar els cinc i tres punts que tenen de distància el primer i el segon classificat respectivament. S’ha de millorar, però amb aquests jugadors segur que s’aconseguirà, i es lluitarà pel títol i l’ascens fins al final de la lliga.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker com a porter, l’Àlex i el Cesc a la defensa, el Hugo al mig del camp, l’Andres i el Guillermo a les bandes i el Víctor en punta; a la banqueta hi havia el Sergio, el Julen, el Marc, el Ruben i el Joan. El Cristian no ha pogut jugar per estar amb grip.
El partit ha començat amb un lleuger domini visitants, però no creaven gaires ocasions, i la més clara que han tingut ha estat molt ben aturada pel Iker; en el sisè minut, i després d’un refús del nostre porter amb un xut llunyà, el davanter del Sabadell s’ha quedat sol, i no ha fallat. L’error ha estat no anar a les segona jugada, com si ha fet el davanter visitant. En la següent jugada s’ha perdut la pilota, i el Sabadell, amb un potent xut, ha fet el zero a dos. Els gols han fet molt de mal, i a l’equip li ha costat recuperar-se, i no ha estat fins la segona part, que el Víctor ha retallat distàncies. S’estava jugant els millors minut, incús el Joan ha tingut l’empat, però la defensa del Sabadell, sota pals, ha evitat el gol. Quatre minuts més tard del gol Mercantilista, una falta llunyana a favor del Sabadell ha acabat amb el tercer gol, en una jugada calcada al primer; el jugador del Sabadell ha anat al refús i la nostre defensa no. Aquest gol ha enfonsat als locals, i fins al final del partit no han creat ni una sola jugada de perill. Derrota merescuda, però ara toca seguir entrenant i com s’ha dit abans, confiar amb aquest equip, que tal i com es va dir la passada setmana, la temporada és molt bona.

Com a entrenador ser que avui he fet errors, però el que si que tinc clar, és la total confiança amb els meus jugadors, tot i que la derrota ens ha fet molt de mal; però ens aixecarem i lluitarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada