CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 16 de febrer del 2014

TRES PUNTS MÉS EN UN MOLT BON PARTIT – BENJAMÍ C


CE Mercantil 6-0 EF Bonaire
Roger 21’, 23
Ruben 31’
Anthony 37’
Marc 42’
P.P. 47’

El Benjamí C del CE Mercantil segueix millorant dia a dia, i aquest diumenge al matí al Municipal Arrahona – Merinals ha sumat tres punts més, que el col·loquen en cinquena posició, en un gran partit. Els blaugranes han jugat molt bé, i a part dels sis gols, s’ha vist bon futbol i el més important de tot, un equip fet. A la primera volta, el rival d’avui, el Bonaire, va posar les coses més complicades, però avui, els blaugranes, ho han tingut més fàcil; de moment, en aquests dos partits de la segona volta, s’ha vist que l’equip ha millorat molt respecte a la primera, i s’han aconseguit millors resultats que en la primera. Esperem que l’equip segueixi amb aquest abona línea.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Aaron sota pals, l’Aleix, el Marc i l’Aitor a la defensa, l’Arnau al mig, i el Ruben i l’Anthony en punta; a la banqueta, amb el Pol i el Genís, hi havia el Toni, el Pol, el Roger i el Hugo.
El partit ha començat igualat, on tots dos equips han dispost d’algunes ocasions de gol; per part visitant, dos xuts a fora i un ben aturat per l’Aaron, i per part local dues de l’Arnau, i una del Ruben, però cap d’elles prou perillosa per acabar amb gol. No ha estat fins al minut vint-i-un, que el Roger, amb una bona jugada, ha fet el un a zero. Dos minuts més tard, el mateix Roger, aquesta vegada a passada del Hugo, ha fet el segon amb un potent xut, i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. El partit, tot i que estava controlat no estava tancat, i els Mercantilistes han sortit amb moltes ganes a la segona part, i s’han vist els millors minuts de futbol i de gols. El tercer gol ha estat marcat pel Ruben amb un bon xut creuat; el quart l’ha marcat l’Anthony al minut trenta-set, després d’un bon retall a la frontal de l’àrea i col·locant molt bé la pilota a la base del pal. El cinquè ha estat marcat pel Marc, que ne una gran jugada personal per la banda esquerra, sense angle, ha introduït la pilota al fons de la xarxa; i el sisè i definitiu gol ha estat en pròpia porta per part dels jugadors del Bonaire després d’un llançament de corner del Hugo. Hi han hagut més ocasions de gol, en part, gràcies al bon joc, per tant s’hagués pogut ampliar el marcador, però cal estar contents, ja que a part dels sis gols, l’equip, defensivament, ha estat molt bé, i això més la seguretat que ens dona l’Aaron a la porteria, ens fan, cada dia, un equip més complet.

La pròxima setmana l’equip té la possibilitat de posar-se en cinquena posició, ja que visita el camp de l’equip que ara mateix l’ocupa, el CE Manresa; el partit es jugarà diumenge a un quart de tres de la tarda al Nou Congost de Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada